İYİ Parti Beyoğlu'ndan örnek temsilcilik

İYİ Parti Beyoğlu'ndan örnek temsilcilik
İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mahallesinde siyaset yarışında bulunmanın kendilerine ağır bir sorumluluk yüklediğini söyledi.

Sümeyra KIRCA - YENİÇAĞ

İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu, Yeniçağ'ı ziyaret ederek, ilçede yaptıkları hizmetleri anlattı.

"Beyoğlu'nda seçilmiş ilçe başkanıyım, İstanbul'da değişmeyen 5 ilçeden biriyiz ve kurulduğumuz günden bu yana yönetim kurulu üyeleri değişmeyen tek ilçe" diyen Çavuşoğlu, "Adı Cumhurbaşkanının mahallesi olan bir ilçede aktif siyaset yapmak daha çok çalışmayı gerektiriyor" dedi.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MAHALLESİNİN OLDUĞU BİR İLÇEDE YÜZDE 52 OY ALDIK"

Beyoğlu'nun yüzde 35'inin Giresun Alucralı olduğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, şöyle konuştu: 
"Biz bölgede halkla iç içe olmaya çalışıyoruz. 45 mahallemiz var her mahallenin muhtarıyla barışığız. Belediyede Millet İttifakı'ndan 2 Meclis Üyemiz var. Ben Giresun Alucralı'yım, Beyoğlu'nun da yüzde 35'i Alucralı. Alucralı'nın en büyük derneğinin 12 yıllık başkanlığını yaptım.

Bunun, Beyoğlu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde yüzde 52 oy almasında büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mahallesinin olduğu bir ilçede yüzde 52 oy aldık. 6 bin 400 oy farkıyla Beyoğlu Belediyesi'ni kaybettik Millet İttifakı olarak ve halka dokunmak, halkla iç içe olmayı tercih eden bir ilçe başkanlığı yapıyoruz."

"MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ TABELASI OLAN TEK İLÇE BİZ OLACAĞIZ"

Beyoğlu'nda yoğun bir şekilde üye çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Çavuşoğlu, "Mahalle başkanlıklarımızın büyük çoğunluğunu oluşturduk. Önümüzdeki hafta, mahalle temsilciliği tabelası olan tek ilçe biz olacağız. İki tane temsilcilik yeri tuttuk, Örnektepe ve Sütlüce mahallemizde yerleri tuttuk, yakın bir zamanda tabelayı asarak, bu konuda ilk adım atan ilçe olacağız" dedi.

Yerel seçimlerde ilk ıslak imzaları toplayan ilçenin Beyoğlu olduğuna dikkat çeken Başkan Çavuşoğlu konuşmasına şöyle devam etti: 
"Beyoğlu'na çok emek veriyoruz, akşam 8'e kadar ilçedeyim. Sürekli vatandaşla bir araya geliyorum, her sabah ayrı bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geliyorum. Bu dönemde okul müdürlerini geziyorum, öğretmenleri ziyaret ediyorum ve pandemi süresinde neler yapabileceklerini konuşuyor ve okulların eksiklerini tespit edip onlara yardım götürüyoruz.

"23 HAZİRAN İLÇELERDE DE YENİDEN YAPILSAYDI, BEYOĞLU'NU MİLLET İTTİFAKI KAZANIRDI"

Bugüne kadar, Kasımpaşa ve Dilnihat liselerinde İBB iştiraki İSTAÇ Genel Müdürlüğü yardımıyla alan temizlikleri yaptırdık. Büyükşehir aracılığı ile eksikliklerini tamamlıyoruz. İhtiyaç sahibi 150 öğrenciyi giyindirdik. Gazi ve şehitlerimizin aileleriyle bir araya geliyoruz, Beyoğlu'nda 12 tane gazi ve şehit yakını var.

Onlarla bir kahvaltı programında bir araya geleceğiz. Sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Şunu söylemekte fayda görüyorum. 23 Haziran seçimleri ilçelerde de yeniden yapılsaydı, Beyoğlu'nu kesinlikle Millet İttifakı kazanırdı."

beyoglu-ilce-baskani-1.jpg

"İLÇE AYRIMI YAPMAKSIZIN AKTİF ŞEKİLDE ÇALIŞAN AHMET ÇELİK'İ ZİYARET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUM"

Yeniçağ'ı ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, "İstanbul'da ilçe ayrımı yapmaksızın aktif şekilde çalışan Ahmet Çelik'i ziyaret etmekten onur duyuyorum. Okmeydanı Fetihspor'un uğradığı haksızlığın ortadan kaldırılmasında büyük emeği oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.