İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa’dan gençlere müjde

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa’dan gençlere müjde
İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, ülke gündemiyle ilgili açıklamada bulundu. İYİ Parti'nin gençlere yönelik birçok plan ve projesi olduğunu belirten Başkan Kızılboğa:" Bingöllü gençler için de Türkiye halkı için de güneşli günler çok yakında." dedi.

Özellikle Bingöl''de gençlerin iş bulma hususunda birçok sorun yaşadığını belirten Başkan Kızılboğa "Gençlerimiz çok müşkül durumda. Özellikle iktidarın uyguladığı politikalar sebebiyle maalesef ki daha hayatın başındayken birçok sorunla karşı karşıya kalıyorlar. Bu sorunların en büyüğü işsizlik. Gençler tahsillerini tamamlıyor fakat iş bulamıyor, üstüne bir de KYK kredisi sebebiyle iyice borçlanıyorlar. Resmen hayata 1-0 geride başlıyorlar. Kendilerini kalkındırmıyorlar.

Ben gençleri çok iyi tanıyorum ,neler istediklerini çok iyi biliyorum. Bu yüzden her zaman  gençlerle bir araya gelip, dert ve sorunlarını dinliyorum.

Her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Bingöl''de gençlerin en büyük sorunu işsizlik, ekonomik sıkıntı ve gelecek kaygısı. Zaten bu sadece Bingöl değil Türkiye genelinde de durum böyle. İktidar bilmiyor, görmüyor, duymuyor ama gençler artık yılmış durumda.

Enflasyon da gençlere nefes aldırmıyor, haliyle hangi gençle sohbet etsem Türkiye''den umudunu kesip, yurt dışında hayatlarını idame ettirmek istiyorlar. Fakat İYİ Parti iktidarlığında gençlere de ümit var. İYİ Parti iktidara geldiğinde; 18-26 yaş arasındaki tüm gençlerimize ve ihtiyaç sahibi tüm kadınlara karşılıksız olarak, aylık 1700 TL "Temel Gelir Desteği" sağlanacak.

Gençlerin yüzü İYİ''lerle gülecek. Türkiye yeniden gençlerle şahlanacak, gençlerle ve İYİ''lerle Türkiye yeniden inşa edilecek" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler