İYİ Parti Derince esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

İYİ Parti Derince esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor
İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu, haziran ayında başlamış olduğu ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor.

Yıldız Özçelik / Kocaeli

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk durak olarak Emekli-Sen Derince Şube Müdürlüğü''nü ziyaret eden Başkan Sulu, ziyaretlerine Derince esnafı ile devam etti.

DAHA İYİ BİR DERİNCE İÇİN…

Bir ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnaflarla yapılan istişarenin önemine vurgu yapan Başkan Sulu, “İşyeri ziyaretlerimiz dışında kahvehaneleri de ziyaret ediyoruz burada oturan vatandaşlarımızla sohbet ederek sorunlarını dinliyoruz. Daha iyi bir Derince için neler yapılabilir bu konuda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bununla beraber eklemek isterim ki Halkımızın ve esnafın gösterdiği ilgiden çok memnunuz'''' şeklinde konuştu.

Esnaf ziyaretlerine köy ziyaretleri ile devam eden Başkan Sulu, Aslanlı Köyü Kaşıkçı Mahalle başkanı Emin Öztürk'' ün oğlunun sünnet cemiyetine katılım sağladı.

Ziyaretlerde İlçe Başkanına; Derince Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Türkçakal Yönetim kurulu üyeleri İlknur Akboğa, Nural Aydınyer, Semra Ipışık, Elif Öztürk, Hüseyin Durmuş, Engin Çetinkaya, Enver Bayram, Binali Emre, Burhan Ulaş ve Salih Işık da eşlik etti.