İYİ Parti Esenler Belediye Başkan Adayı tanıtıldı

İYİ Parti Esenler Belediye Başkan Adayı tanıtıldı
İYİ Parti Esenler Belediye Başkan Adayı Mustafa Yılmaz için tanıtım toplantısı düzenlendi. Programa İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Recep Özkan ve CHP'nin Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay katıldı.

İYİ Parti'nin Esenler Belediye Başkan Adayı Mustafa Yılmaz için düzenlenen tanıtım toplantısına CHP olarak Yılmaz'a desteğini yinelemek üzere katılan Esenler CHP İlçe Başkanı Bülent Ütebay "Esenler'in bağrına saplanan ihanet hançerini birlikte çıkaracağız. Mustafa Yilmaz'a desteğimiz tamdir"

Toplantıda konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, "Bizler siyasette nefes alabilmek için bazı temel değerleri yeniden var edebilmek için bir mücadele içerisindeyiz. Bu nedenle kurduğumuz bu güç birliğini çok önemsiyorum. Kutuplaştırma ve milleti bölme girişimlerine karşı kurduğumuz güç birliği bu girişimlere de bir dur diyor. İlçelerde başarıyı elbette istiyoruz. İstanbul için ise oyumuz tabii ki Sayın İmamoğlu'nundur.

Ülkede bir beka problemi var. Bunun tek müsebbibi de iktidarın bizzat kendisidir. Israrla milletin gerçek gündemi ekonomiyi konuşturmamaya çalışıyorlar. Yine ayni senaryoyu uygulayıp kutuplaştırmaya çalışıyorlar. Bu bir savaş değil, yerel seçime gidiyoruz.

İYİ Parti olarak Anayasanın ilk 4 maddesiyle derdi olmayan herkese kapımız açıktır. Kimse bizim devlete, millete, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne olan sevdamızı sorgulayamaz, sorgulamaya da kalkmasın" diye konuştu.

"İnşallah el birliğiyle Mustafa Yılmaz'ı Esenler Belediye Başkanlığına taşıyacağız" diyen Kavuncu, gençlerin attığı sloganla "Mustafa Yılmaz, Esenler durmaz!" sloganıyla konuşmasını noktaladı...

CHP'nin de desteklediği İYİ Parti'nin Esenler Belediye Başkan Adayı Mustafa Yılmaz, birilerinin rant elde etmek için Esenleri borç batağına itmesine, uyuşturucunun neredeyse evlere paket servis haline gelmesine ve Esenler sakinlerinin Suriyeliler nedeniyle yaşadıkları sorunlara kayıtsız kalmadığını belirtti. Yılmaz, "El ele, gönül gönüle Esenler'de çalınmadık kapı bırakmayacağız. Esenler'in karanlığa gömülmesine izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

"Bu zorlu yarışa ortak değerlerimiz ve ortak sevdamızdan aldığımız güçle CHP ile birlikte giriyoruz" diyen Yılmaz, yolsuzluklara dur denileceğini dile getirdi. "Gün layık olmadıklarımıza dur diyebilmek için kenetlenme günüdür" ifadelerini kullandı.