Ev kadını Meral Akşener’in kulağına eğildi ve dedi ki: Param olursa menemene yumurta kırıyorum… Ağlatan Türkiye gerçeği

Ev kadını Meral Akşener’in kulağına eğildi ve dedi ki: Param olursa menemene yumurta kırıyorum… Ağlatan Türkiye gerçeği
Aksaray’da partisinin teşkilatına seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bizim gündemimiz milletimizdir. Gündemimiz tencere kaynatamayan ev kadınıdır” dedi.

BERKAY BİGEÇ - HALİL YATAR / YENİÇAĞ / ÖZEL HABER

Yurt gezileri kapsamında Aksaray’a giden İYİ Parti lideri Meral Akşener parti teşkilatına seslendi. Akşener “Köy köy, mahalle mahalle ben başta olmak üzere gezeceğiz. Vatandaşın derdini kamuoyuna anlatacağız. Bu ülkeyi Allah’ın izniyle biz yöneteceğiz, bırakın onlar yün yumaklarıyla dolaşsın” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener’in Aksaray teşkilatına yaptığı konuşmanın satırbaşları şöyle;

“EN ÇOK HAKARETE İFTİRAYA UĞRAYAN İNSANLARIZ”

Aranızda olduğum için çok büyük bir heyecan çok büyük bir mutluluk, onur ve gurur duyuyorum. İyi ki birlikte yol yürüyoruz. İyiler ailesinin mensuplarıyla birlikte olmaktan gerçekten mutluyum. Bugün burada bana şöyle diyenler oldu  “En çok hakarete iftiraya hakarete uğrayan insanlarız” dediniz, doğrudur. Çok ağır iftiralara uğradık biz. Allah büyüktür, en büyük hakem Allah’tır. Sadece üyelerimiz değil vatandaşlar da geldi bize bunları söyledi. “Size bunları söylediler ama Allah’tan korkmadılar” dedi. Her şehirde bunları duyduk. Eğer bu ülkeyi yönetenler Allah’tan korkuyorsa her birinizden tek tek özür dilemek zorundadır. Ama ne oldu? Siz kazandınız, biz kazandık.

 

“BAŞIMIZA ÇEKİÇLE VURDULAR”

Aradan zaman geçti dün o çirkin sözleri söyleyenlerin ben utandıklarını biliyorum. İtiraf etmezler ama ben biliyorum. 5 yıldır bir yolculuk yapıyoruz uğramadığımız hakaret, iftira kalmadı. Genel Başkan olarak diyorum, “başımıza çekiçle vurdular.” Bu parti kurulurken paramız yoktu ama mangal gibi yüreğimiz vardı. Hiçbir il ve ilçeye bir kuruş para gönderemedik. Sıfırdan bir parti kurdunuz, rızkınızdan kıstınız, çocuğunuzdan ayırdınız. Allah yardım etti, Allah iyinin yanındadır, haklının yanındadır. İYİ Partiyi kurmamış olsaydık bugün Türkiye hangi şartlarda olurdu?

“ODAKLANACAK YEK YER MİLLETİN SİNESİDİR”

Bundan sonra iftiraya aldırmadan, hakarete aldırmadan, sizi öfkelendirenlere aldırmadan odaklanacağımız tek yer var o da milletimizin sinesidir. Biz olmazı başardık. Önceden hafif dişler sıkılı, yumruklar sıkılmış “Çok iyiyiz Meral Hanım hadi sana güle güle” derlerdi bugün dertlerini paylaşıyorlar. “Siz gelirseniz ne yapacaksınız” diyorlar.

“GÜNDEMİMİZ TENCERE KAYNATAMAYAN EV KADINI”

Sarayda bir kamyon maaş alan her hafta bir gündem yaratmaya çalışan Goebbels var. Gündem oluşturmak için çalıyorlar. Bizim gündemimiz onlar değil, bu yün yumaklarına takılmayacağız, bizim gündemimiz milletimizdir. Gündemimiz tencere kaynatamayan ev kadınıdır.

“PARAMIZ OLURSA ÇİFT YUMURTA YOKSA YOK…”

İlçede gezerken bir kız geldi yanıma “ayda ne kadar kazanıyorsun” dedim. “Bazen 600-700 lira” dedi. “Kocam 9 aydır işsiz” dedi. Et alabiliyor musunuz dedim? Haftada iki kere 50’şer gram et alıyorum çocuğum için dedi. “Menemen yiyoruz” dedi para olursa çift yumurta dedi.

Biden ne demiş? O buna ne demiş, bu ne yapmış bunlar bizim derdimiz değil. Köy köy, mahalle mahalle ben başta olmak üzere gezeceğiz, dükkân dükkân gezeceğiz vatandaşın derdini kamuoyuna anlatacağız. Bu ülkeyi Allah’ın izniyle biz yöneteceğiz, bırakın onlar yün yumaklarıyla dolaşsın.

2759246a-a280-4dc6-aaed-54ce59ed686c.jpg