İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir dokundu bin ah işitti. Giresunlu esnaf Akşener'e dert yandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir dokundu bin ah işitti. Giresunlu esnaf Akşener'e dert yandı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt gezileri kapsamında Giresun’a gitti. Bir vatandaş, Akşener’e korona sonrası iki dükkânı kapattığını, eşinden de ayrılmak zorunda kaldığından dert yandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda selden olumsuz yönde etkilenen Giresun’da vatandaşları dinleyen Meral Akşener, sırasıyla Doğankent ve Dereli ilçeleri ile Giresun Merkez’i ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Akşener, korona virüs önlemleri ile iyice beli bükülen vatandaş ve esnafın derdini dinledi.

DÜKKANINI KAPATMAK ZORUNDA KALDI

Bugün öğleden sonra Giresun’un Doğankent ilçesine geçen ve esnaf ziyaretinde bulanan Akşener’e dert yanan bir vatandaş, kendi işlettiği kahvehanesini ve eşinin sahibi olduğu kuaför dükkânını kapatmak zorunda kaldıklarını belirterek dert yandı.

ej0kvbvxsaiyqmf.jpg

ej0kvbcu0aegfcc.jpg

"KİMSEDEN YARDIM DA ALAMADIM"

Akşener’in büyük bir dikkatle dinlediği vatandaş, “Dükkanımı, eşimin kuaförünü kapattık. Şimdi eşimle de ayrılmak zorunda kaldım. Kimseden herhangi bir yardım da alamadım. Esnaftım işimi bitti. 8 aydır ben işsizim. 10 yaşında kızım var onun isteklerini yerine getiremiyorum” diyerek dert yanan vatandaşa Akşener sahip çıkacağı sözünü verdi.

Doğankent’de marketçilik yapan bir vatandaş da zor günler yaşadığını ve sel felaketinden sonra evinin yıkıldığı için karavanda yaşamaya mahkum kaldığını belirterek şunları kaydetti:

“Ev verecekler ama ne zaman verecekler, kaça verecekler belli değil. Sel felaketinde marketim de içindeki mallar da tümüyle gitti. Ne kadar yardım verilecek onu bilmek istiyorum. Hatta hiç bir şey vermesinler bana evimin yerini versinler yeter” diye dert yandı. İYİ Parti lideri, tüm vatandaşların dertlerini mecliste dile getireceği sözünü verdi. Akşener buradan da Dereli ilçesine geçerek esnaf ziyaretlerine burada devam etti. Gittiği her yerde büyük bir ilgi ile karşılaşan Akşener’e vatandaşlar dert yanıp, seslerinin duyulması için yardım talep etti.

ej0kvaxxkai81eq.jpgej0kvawxkaabria.jpgej0ev61uwaaonec.jpgej0ev68uyaewbeo.jpg