İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: İktidarın gündemi ile bizimki farklı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: İktidarın gündemi ile bizimki farklı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aksaray’a gerçekleştirdiği ziyarette, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye’nin çeşitli yerlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Akşener son olarak, Aksaray’da vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Akşener, partisi tarafından düzenlenen programda da açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti, Akşener'in bu ziyaretteki konuşmasından kesitleri, sosyal medya hesaplarından yeniden paylaştı. Söz konusu videoda İYİ Parti lideri Akşener, İktidarın gündemi ile bizim gündemimiz çok farklı… Saray danışmanlarının, yandaşların derdini dinleyenler ile milletin derdini dinleyenlerin gündemi bir olur mu hiç? ifadelerini kullanıyor.

Akşener, açıklamalarının devamında şunları söylüyor:

"Her hafta bir gündem olacak. Bizim gündemimiz onlar değil. Milletimizin dertledir, tencere kaynatamayan ev kadınlarıdır. Gezdiğim ilçelerde bir kızla karşılaştım. Zayıf bir kız, derdini söyledi kulağıma. Gündeli çalışıyormuş, ayda ne kadar kazanıyorsun dedim. Bazen 400, bazen 600, bazen de 1000 lira dedi."