İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Otizm Vakfı’na ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Otizm Vakfı’na ziyaret
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Otizm Vakfı’nı ziyaret etti. Akşener, otizmli vatandaşlara dikkat çekmek için kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Halil Yatar // Yeniçağ // Ankara

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Otizm Vakfı’na yaptığı ziyarette kısa bir açıklama yaptı. Akşener, otizmli bireylere dikkat çekmek için vakıftan randevu talep ettiklerini belirtti.

Akşener “Vakfa geliş amacım kamuoyunun dikkatini bu konuya çekmektir. Burada yapılan çalışmaların diğer şehirlerimize rol model olmasını temenni ediyorum. Kamuoyunda farkındalığı yaratabilirsek bu tür vakıflarımıza daha fazla yardımların geleceği düşüncesindeyim. Benim ailemde görme engelli bireyler var. Bu bir his meselesidir. “dedi.

Vakfı gezen Akşener, otizmli bir gençler ile çikolata hazırlayıp pinpon oynadı. Bir başka otizmli gençle masa tenisi oynayan Akşener, bu tarz vakıfların desteklenmesi gerektiğini belirtti. Öğretmen olmadan önce ebelik stajı gördüğünü ola ki köy okuluna giderse müdahale etmek için tam donanımlı olduklarını vurguladı.

Zihniyet olarak geriye gittiğimizi belirten Akşener, Metin Fevzioğlu''nun yenilgisini değişimin başlangıcı mı sorusuna, “Bu görüşe katılıyorum. İlk değişimin yaşanacağını söyleyende bendim. Çok uzun zamandır iyi bir dönem olacak nefes alacağız. Demokrasiyi, adaletin üstünlüğünü, liyakati, şeffaflığı, hesap verilebilir olmayı mecbur hale getirecek bir değişim bu. Erken veya zamanında bir seçime gireceğiz. Bu seçimde tüm partiler ben daha iyisini yaparım diyecekler. Tabi tek tek siyasi partilerin üzerinden böyle olacak ama bu sistemde ittifaklara mecburuz. Şuculuk buculuk üzerinden ayrışma yerine rekabeti projeler üzerinden yapacağız. İyi olacak” diyerek sözlerine son verdi.

 

İlgili Haberler