İYİ Parti grup toplantısında şehitler en ön sırada yer aldı!

İYİ Parti grup toplantısında şehitler en ön sırada yer aldı!
İYİ Parti grup toplantısında İdlib’de şehit olan askerlerimizin resimleri en ön sırada yer aldı. Genel Başkan Meral Akşener ise toplantıya şehitlerin isimlerini tek tek okuyarak başladı.

İYİ Parti’nin grup toplantısında İdlib’deki hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimiz unutulmadı. Grup toplantısının yapıldığı salonda ön sıralarında şehit olan askerlerimizin fotoğrafları ile Türk bayrakları yer aldı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu gurp toplantısının açılışında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

88120328-707542379985027-8451117830199312384-n.jpg

“Zaferlerin yanında acılarla dolu tarihimizin yeni bir sayfasıyla karşı karşıyayız. Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’de uğradığı alçak saldırıda şehit olan 36 vatan evladının acısı büyük milletimizi derin ızdıraba gark etmiştir. Bu salonda kınalı kuzu olarak göreve uğurlanan ve vatan evlatlarının ve görev sırasında şehit düşen evlatlarımızın manevi huzurundayız. Buna ilaveten salonumuzu şereflendiren fotoğraflarıyla da yiğitlerimizin gözlerinin önündeyiz. Biz gözlerine bakmaya kıyamazken, onları cennet yoluna çıkartan şartları tarih elbet not edecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur.”

88011874-509774616355413-8954702913159036928-n.jpg

AKŞENER, ŞEHİTLERİN İSİMLERİNİ TEK TEK OKUDU

İYİ Parti GeneL Başkanı Meral Akşener ise grup toplantısında yaptığı konuşmaya şehitlerin adını tek tek okuyarak başladı.

Akşener’in konuşmasından ilgili bölüm şöyle:

“Yine gencecik fidanlarımızı uğurluyoruz. Yine evlatlarımız, toprağa düşüyor.

Emin YILDIRIM, Muhammed Ali ÖZER, Batuhan TANK, Cuma BAĞATUR, Bayram OLGUN , Tayfun PEKEL ,Selman CANKARA, Tolga Can YILMAZ, Ali TURGUT, Adem AKIN, Süleyman ŞAHİN, Mehmet Muhammet AKAY, Nihat KARA, Birhan ER, Osman AK, Mustafa BAYRAKDAR, Akif AKÇADAĞ, Muharrem ÖĞÜTCÜ, Mehmet ORHAN, İbrahim TÜZEL, Turgut Burkay KORKMAZ , Recep BEKİR, Halil İbrahim AKKAYA, Güven KURTULMUŞ, Ali TAŞÖZ, Ahmet SAYGILI, Ahmet ALPASLAN, Emre BAYSAL, Eyüp GÜLAŞTI, Selim NERGİZ, Halil ÇANKAYA, Hasan Hüseyin ÖZDEMİR, Veysel GÜNAY, Muhammed YILMAZ, Soner Enes BAYKUŞ, Şükrü ELİBOL ve en son dün; Mustafa Muhammed AK

37 yiğit. 37 can. 37 yarım kalan öykü. Mahşerde buluşuncaya kadar yüreklerimizde olacaklar. Ruhları şad, mekanları Cennet olsun. Peygamber efendimize komşu olsunlar inşallah.”