İYİ Parti, halkın istediği adayı gösterecek

İYİ Parti, halkın istediği adayı gösterecek
İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, "İYİ Parti olarak farklı, dürüst, ilkeli, şeffaf ve emin adımlarla güçlenmeye devam ediyoruz. Batman genelindeki seçim stratejimizi kısa zamanda belirleyip, halkımızla paylaşacağız." dedi.

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, parti olarak seçimlere girmek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Çelik, Batman Merkez başta olmak üzere Sason, Gercüş, Beşiri, Kozluk ve Hasankeyf ilçelerinin yanı sıra Balpınar, Kayapınar, Yücebağ, Bekirhan ve İkiköprü beldelerinde de aday belirleme çalışmalarının olacağını belirtti.

Şu ana kadar merkezde 2 aday adayının başvuruda bulunduğunu ifade eden Çelik, şunları söyledi: "Merkezin yanı sıra ilçe ve beldelerimizde başkanlarımızla yapacağımız istişareler doğrultusunda adaylarımızı belirleyeceğiz. Biz yerel ve genel tüm seçimlere her zaman hazırlıklıyız. Partimizden merkez, ilçe ve beldelerimizde aday olmak isteyenlere kapımız açıktır. İYİ Parti olarak farklı, dürüst, ilkeli, şeffaf ve emin adımlarla güçlenmeye devam ediyoruz. Batman genelindeki seçim stratejimizi kısa zamanda belirleyip, halkımızla paylaşacağız."

Kısmet Çelik, tüm adayları yapılacak başvurulardan sonra halk yoklaması, Sivil Toplum Kuruluşları, Vakıf, Odalar, Kanaat Önderleri ve geniş çevreleri olan bölgenin ileri gelenleriyle istişareler yaptıktan sonra açıklayacaklarını söyledi. Başkan Çelik, "Biz İYİ Parti olarak bazı kesimlere demokrasinin nasıl işlendiğini, yerli halka nasıl önem verildiğini, eşitlikten, çoğulculuk ve ilkeli hareketlerimizle nasıl bir parti olduğumuzu göstereceğiz. Tüm aday adaylarımıza il ve ilçe teşkilatlarımızla eşit mesafede olduğumuzun da bilinmesin istiyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler