İYİ Parti heyeti Makedonya’da

İYİ Parti heyeti Makedonya’da
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İYİ Partili bazı milletvekilleri ve partililerin beraber gerçekleştirdiği Batı Trakya ziyaretleri devam ediyor.

Katıldıkları programın ardından Gümülcine’den ayrılan İYİ Parti heyeti, Genel Başkan Meral Akşener’in soydaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Bulgaristan’ın Mestanlı şehrine hareketinin ardından, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan başkanlığındaki İYİ Partili vekiller bir takım temaslarda bulunmak üzere Makedonya’ya geçerek Makedonya Meclis Başkanı Talat Caferi’yi ziyaret etti.

ORTAK GEÇMİŞE SAHİP İKİ KARDEŞ ÜLKENİN DOSTLUĞU VE GELECEĞİ ELE ALINDI

Türkkan ve beraberindeki milletvekilleri Makedonya Meclis Başkanı Caferi ile gerçekleştirdikleri görüşmede Türkiye - Makedonya ilişkilerini, iki ülke arasında kurulan sıkı dostluğu ve kardeşliği pekiştirecek adımlar gerçekleştirilmesi adına görüş alış verişinde bulundu. Görüşmeye Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve milletvekili Enes İbrahim, Üsküp Belediye Başkan Vekili Enver Maliqi, Kuzey Makedonya Ticaret Odası Turizm Bölüm Başkanı Arkan Kerim’de katıldı.

Makedonya Meclis Başkanı Caferi ile yapılan görüşmede Türkkan başkanlığındaki heyete İYİ Parti Grup Başkanı Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı da eşlik etti.