İYİ Parti il ilçe teşkilatı pazar yerinde sorunları dinledi

İYİ Parti il ilçe teşkilatı pazar yerinde sorunları dinledi
Uşak İYİ Parti İl yönetimi, Banaz ilçe başkanı ve yönetiminin Banaz Pazar yeri gezisinde ilginç diyaloglar yaşandı. Uşak İl Başkanı Şener Toköz" Banaz ilce başkanım İdris Gündüz, Tarık Topçu , Tolga Princci, Oktay Yılmaz ve yönetim kutulu üyelerimle pazar gezisinde pazar esnafımızı ziyaret etti.

YENİÇAĞ/ UŞAK- Hüseyin Demir

Esnafların derdini dinleyen il yönetimi adına konuşan başkan Toköz şu ifadeleri kullandı:

Burada esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Banaz da vatandaşlarımız bizlere gübre, mazot, elektirik, su zamları bellerini büktügünü ürünlerinin para etmediğini gecim sıkıntısı çektiklerini anlattı, bir sorduk bin şikayet bulduk. Çocuk arabası yanında tezgah açan köylü abla" halimiz bu derken hele bir köylü satıcı ablamız biz" ekmezsek agala abala şehirliler aç kalır aç" sözleri gerçeğin ta kendisiydi öte yanda başka bir köylü satıcı abla #AzKaldı Geliyor Gelmekte Olan diyerek dert yandı mazot gübre elektirik belimizi büktü" diye dert yandı Köylü satıcı bir abla " boş çalışıyoruz karın tokluğuna artık ekmiyecegiz ekmiyecegiz " derken başka köyden satıcı ablalar" Partimize üye olup bizleri onure ettiler.

İyi parti ailemize katılan yeni aile üyelerimize hoşgeldin dileklerimi iletiyorum." dedi. Banaz ilçe başkanı İdris Gündüz " Bugün banazda esnaf ziyaretimiz çok verimli oldu ziyeret esnasında İyi Parti ye çok sayıda üye yaptık herkezde aynı sikayet pahalılık esnafta müsteride şikayetçi esnaf sattığını yerine koyamamaktan vatandaşta alamamaktan şikayetçi "Köylü satıcı ablalar Bizler ekmemeye zorlanıyoruz para kazanamıyoruz " İşte yetiştiricinin durumuda bu."