İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı’nda Başkanlık Divanı belli oldu

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı’nda Başkanlık Divanı belli oldu
İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı, geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü kongre sonrası gerçekleştirdiği ilk Yönetim Kurulu Toplantısında Başkanlık Divanı’nı belirledi.

Serkan TALAN / YENİÇAĞ

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı’nda Başkanlık Divanı belli oldu. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen 1. Olağanüstü Kongre'de Başkanlığa Satuk Buğra Kavuncu'nun seçilmesinin ardından ilk kez toplanan Yönetim Kurulu toplantısında Başkanlık Divanı belirlendi.

Yapılan açıklamada, Kavuncu’nun Genel Başkan olduğu divanda Genel Sekreter ve İl Başkan Yardımcıları ise şu şekilde sıralandı:

8f7b4340-65ea-49ce-ac04-48d246b92a12.jpg

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı’nda yapılan 1. Olağanüstü İl Kongresi’nde, mevcut il başkanı M. Satuk Buğra Kavuncu, 252 oy alarak yeniden il başkanlığına seçilmişti. Diğer adaylardan Ali Çolak 150, Samet Reis'in ise 140 oy almıştı.

iyi-parti-istanbul.png

Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Satuk Buğra Kavuncu, “Ben buradan sizlere iki söz vereceğim. Bunlardan bir tanesi hep beraber, kırgınlık olmadan herkesi kucaklayacağız. Bana destek veren arkadaşlarım "kazandık" diyorlar, "kutlayalım" diyorlar ama burada kutlanacak tek şey var o da bu kongrenin demokratik bir şekilde yapılmış olması.

Ben kendi dava arkadaşıma karşı kazandığım bir zaferi kutlayamam. Keşke burada olsalardı onlarla birlikte el kaldırabilseydik. Zafer bugün değil, zafer şu anda başımızda olan zihniyeti devirdiğimiz gün kutlanacak” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler