İYİ Parti İzmit İlçe Yöneticisi Tevfik Çetinkaya'nın eşi korona virüse yakalandı

İYİ Parti İzmit İlçe Yöneticisi Tevfik Çetinkaya'nın eşi korona virüse yakalandı
İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı Yöneticilerinden Tevfik Çetinkaya'nın eşi, korona virüse yakalandı. Binnur Çetinkaya'nın hastaneye sırt ağrısı ile başvurduğu ortaya çıktı.

Sırt ağrısı ile gittiği hastanede şok yaşadı!

Türkiye'de yayılmaya devam eden yeni tip korona virüsün, farklı belirtileri ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak korona vürüse yakalananlardan biri de İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Tevfik Çetinkaya'nın eşi Binnur Çetinkaya oldu. Eşinin, korona virüse yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Çetinkaya, "Eşim bu virüsü kaptı. Şu anda hastanede. Bu hastalığın sanıldığı gibi ateş, öksürük vs. değil. Eşim sırt ağrısıyla gitti. İki gün sonra tahliller çıktı. Tahlilin sonucu pozitif çıktı. Bugün hastaneye yatırdık. Arkadaşlar evinizde kalın. Bu işin şakaya gelir yanı yok. İki gün bekliyorsunuz; beklersen çok zor bir süreç” ifadelerini kullandı. 

"İLAÇ BULAMIYORSUNUZ" 

Doktor tarafından verilen ilaçları bulamadıklarını belirten Çetinkaya, “Hastaneden ilaç veriyorlar, ilaçları kesinlikle bulamıyorsunuz. Bunu 112’yi arayarak tedarik edebiliyorsunuz. Eczanelerde bu ilaçları bulma şansınız yok. İlaçlar dışında hastanelerde yer yok. Biz iki gün bekledik. Bir ara aradılar hastanede boş yer var deyip eşimi alıp götürdüler. Çocuklarımla ben evde yalnızım; evde karantinaya alındık” dedi.