İYİ Parti Kocaeli Gölcük yeni ilçe binasını büyük bir katılım ile açtı

İYİ Parti Kocaeli Gölcük yeni ilçe binasını büyük bir katılım ile açtı
Son günlerde büyük bir hızla büyümeye devam eden İYİ Parti son olarak Gölcük İlçe Başkanlığının yeni hizmet binasına taşındı. Açılışı yapılan ilçe binasına çok sayıda davetliler ve vatandaş katıldı.

Ahmet SUİCMEZ / Kocaeli / YENİÇAĞ

Gölcük İlçe Binasının Açılışına Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Gölcük halkı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “Yeni ilçe binamızın açılışına hoş geldiniz. Sayın il başkanlarımızı ve milletvekillerimizi ağırlamaktan gurur duyuyorum. Binamız hayırlı uğur olsun.” dedi.

BİZ İKTİDAR OLMAYA İNANDIK

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “İnanmışlar ordusu hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kıymetli arkadaşlar Gölcük ilçe teşkilatının açılışını yapmak üzere toplandık. Bir yaz günü fakat yağmurlu bir hava. Yağmuru bereket saydık. Sağlam bir ilçe teşkilatımız var. Biz iktidar olmaya inandık gördük ki Gölcük de inanmış. Biz iktidar olmak için yola çıktık. Bu ülkeye vereceğimiz çok şey var. Karma değer satılan ne kadar fabrika varsa geri almak ayrıştırmanın, ötekileştirmenin bitmesi için, iktidar için inandık. Bunun için az kaldı diyorum hepinizi selamlıyorum” dedi

SİZLER BU ÜLKENİN TEMEL TAŞLARISINIZ

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Bu yağmur şu an ülkedeki pisliği kirliği yok ediyor. Siz buna şahitlik ediyorsunuz. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayanlara ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Sizler bu memleketin temel taşlarısınız. Siz cumhuriyetin kurucu değerlerine sımsıkı bağlı Meral Akşener’in yol arkadaşlarısınız.”

GİDECEKLER

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Bu yağmurun altında burayı şereflendirdiniz. Biz bu partiyi kurarken dönemin Kuvayi Milliye hareketi olarak gördük. Biz genel başkanımıza güveneceğiz. Partimizi kurduğumuz günü hiç unutmuyorum. 7 ay sonra seçime gittik. Şu an bu konu üzerinde tez hazırlayan var. 31 Mart seçimlerinde başkanımız bir şey gösterdi. Bizim Erdoğan’ı yenebileceğimizi gösterdi. Ben ülkeyi ilçe ilçe geziyorum. Biz birinci parti olacağız. Bizim üzerimize düşen arı gibi çalışmak. Bir bir seçmen kazanmak. Bugün AK Parti’ye oy verenler vazgeçmiş durumda. Onları kazanmaya çalışacağız. Genel başkan ne yapıyorsa aynısını yapacağız. Büyük büyük cümleler kurmamıza gerek yok. Bunlar gitmez diye bi algı var. Eşek gibi gidecekler. Bugün burada bir fidan daha dikiyoruz. Bu fidan çınar olacak. Bütün amacımız cumhuriyetimizi geri almaktır. Bütün çabamız gayretimiz budur. Bütün yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler az kaldı sağ olsun var olun.” ifadelerini kullandı

AZ KALDI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “Ben Karadeniz’den geldim. Yağmurdan geldim. Bu açılışımız da yağmurlu, bereketli güne nasip oldu. Genel başkanımızın arabasını çöp arabasıyla kesenler, elektriği kesenler işte İyi Parti burada. Allah’ımıza şükürler olsun ki cesur liderimizle yol yürüyoruz. Allah sizlerden razı olsun ki iyiler hareketindesiniz. Az kaldı. İyi Partinin güneşinde aydınlanacağı günlere az kaldı. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum.”

KABUS GİBİ GEÇEN 20 YIL

İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, “Hepinizi selamlıyorum. Hoş geldiniz sefa getirdiniz. 20 yıldır anlattıklarımız sizin yaşadıklarınız. Kabus gibi geçen 20 yılın sonuna geldik. Az kaldı diyoruz. Bu ülkeyi namuslu yöneticilere emanet edeceğiz. Birlikte başaracağız. Birlikte mutlu olacağız. Adı sanı meşrebi ne olursa olsun birlikte var olacağız."

Yeniçağ Günboyu Gazetesi Kocaeli temsilcisi Nilay Kurt''un takip ettiği açılış yağmur eşliğinde ve dualarla gerçekleşti, Yağmurun yağması açılışı engelleyemedi vatandaşlardan yoğun ilgi vardı.

 

 

 

İlgili Haberler