İYİ Parti kurultayında Bahçeli'ye Ferdi Tayfur göndermesi

İYİ Parti kurultayında Bahçeli'ye Ferdi Tayfur göndermesi
İYİ Parti’nin “Bugün geleceğin ilk günü” sloganıyla Ankara’da düzenlediği 4. Olağanüstü Kurutayı'nda Devlet Bahçeli’ye ‘Ferdi Tayfur’ göndermesi yapıldı.

İYİ Parti’nin dördüncü olağanüstü kurultayı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde başladı. Kurultayda, delegelerin yaka kartlarını alıp salona girmelerinin ardından Devlet Bahçeli’nin hayranı olduğu ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur sürprizi yaşandı.

Kongre salonunda, “Aramızda olamayan Adanalı bir İYİ Parti hayranı için geliyor” anonsuyla Ferdi Tayfur şarkısı çalındı.

ferdi-tayfur.jpg

Bahçeli, Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada İYİ Partililere çağrıda bulunmuş "İYİ Parti’nin Olağanüstü Kurultay’ında MHP’yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye’nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içinde geleceğe taşıyacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli’nin çağrısının ardından İYİ Parti’nin resmi hesabından esprili bir paylaşım yapılmıştı. Paylaşımda Bahçeli’nin çağrısını alıntılanarak İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in güldüğü bir video paylaşılmıştı.

İlgili Haberler