İYİ Parti lideri Akşener, teşkilatlardan kentlerin sorunlarını dinliyor

İYİ Parti lideri Akşener, teşkilatlardan kentlerin sorunlarını dinliyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, kabul ettiği 10 ve 12 kişilik gruplardan oluşan İYİ Parti teşkilat yönetici ve üyelerinden, bulundukları kentlerin sorunlarını dinlediği öğrenildi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, esnaf gezilerinin yanı sıra İYİ Parti teşkilatlarında da kentlerin sorunları hakkında bilgi aldığı kaydedildi. Buna göre Akşener, il başkanlarıyla 10-12'şer kişilik gruplar halinde bir araya gelerek illerin ekonomik ve sosyal sorunlarını istişare ediyor.

Teşkilatlardan esnafla sürekli temas halinde olmaları ve esnafın sorunlarını dinlemelerini isteyen Akşener, belediyelerin çalışmaları hakkında da bilgi alıyor.

ÜYELİK FAALİYETLERİ ÜZERİNDE ÖNEMLE DURUYOR

Akşener, toplantılarda partinin daha geniş kitlelere ulaşması için üyelik konusunda yapılması gereken faaliyetler üzerinde de duruyor. Değişik bölge ve illerden bir araya gelen gruplar, sorunların yanında çözüm önerilerini de sunuyor.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DA DEĞERLENDİRİLİYOR 

Teşkilatların çalışmalarının da ele alındığı toplantılarda Akşener, il başkanlarından vatandaşın memnun olacağı, taleplerinin karşılanmasına yönelik çalışmalar yapmalarını istiyor. Şu ana kadar yapılan toplantılarda öne çıkan sorunların başında, çiftçinin tarımsal kredi borçlarıyla ilgili sıkıntılarının geldiği belirtiliyor.

Çalışmanın sonuçları, İYİ Parti tarafından vatandaşların sorunlarının çözümüne dönük oluşturulacak politikalara yansıtılacak. Akşener'in il başkanlarıyla gruplar halinde görüşmeleri gelecek hafta da devam edecek.