Yılmaz Özdil'den Meral Akşener mesajı: 40 yıldır böyle samimiyet görmedim

Yılmaz Özdil'den Meral Akşener mesajı: 40 yıldır böyle samimiyet görmedim
Gazeteci Yılmaz Özdil, İYİ Parti lideri Akşener’in Samsun Atakum’da bir genç ile yaşadığı anları paylaşarak, 40 yıllık gazetecilik geçmişinde bu kadar samimi ve sahici bir vatandaş/siyasetçi diyaloğu görmediğini söyledi.

Gazeteci Yılmaz Özdil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Samsun ziyaretinden bir kesit paylaştı.

Özdil, Akşener’in Samsun Atakum’da bir genç ile yaşadığı diyalog için “Bundan daha şefkatli bir genç yurttaş/siyasetçi diyaloğuna tanık olmadım” yorumunda bulundu.

Yılmaz Özdil, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"40 yıldır bu memleketi gözlemleyen bir gazeteci olarak, bundan daha sahici, bundan daha candan, bundan daha şefkatli bir genç yurttaş/siyasetçi diyaloğuna tanık olmadım… Bence umut, bu samimi duygu bağında."

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in Samsun''un Atakum ilçesinde dinlediği genç, "Peynir alırken zorlanmak insana o kadar dokunuyor ki... Ben bu sene kayısı yemedim. O kadar koyuyor ki insana, 15 yaşında bir insanın bunları düşünmesi inanın çok rahatsız ediyor" dedi. Genç, Akşener''e bilekliğini verdi. Akşener de kulağından çıkardığı küpeleri "Bunu gerçekten ilk sevdiğin kıza hediye edeceksin. Çok pahalı bir şey değil ama ''Bu Meral teyzenin'' diyeceksin" diyerek hediye etti.

Söz konusu samimi görüntüler sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

İlgili Haberler