İYİ Parti lideri Meral Akşener, Erdoğan'ı geride bıraktı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Erdoğan'ı geride bıraktı
Avrasya Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette, "Kendinizi hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" diye soruldu. Soruya cevap veren vatandaşların yüzde 44,1’i Akşener’i tercih ederken, yüzde 39,5’i "Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Erdoğan'ı geride bıraktı

Avrasya Araştırma Şirketi''nin son anket sonuçları açıklandı. Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, 26-31 Mart arasında 2460 kişiyle yapılan, 26 ilde yüz yüze mülakat yöntemi ile gerçekleştirilen anketin sonuçları hakkında kamuoyuna bilgilendirmede bulundu. 

CHP VE İYİ PARTİ YÜKSELDİ

Seçmenlere "Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Kararsızlar seçmenin dağıtılmasıyla birlikte AKP''nin oyları yüzde 33.2, MHP''nin oyları yüzde 6.9 olarak paylaşılırken; CHP yüzde 26.8, İYİ Parti ise yüzde 13.8 bandında yer aldı.

MERAL AKŞENER ERDOĞAN''I GEÇTİ 

Öte yandan Erdoğan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili bir soruda "Kendinizi hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" diye soruldu. Soruya cevap veren vatandaşların yüzde 44,1’i Akşener’i tercih ederken, yüzde 39,5’i "Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

İlgili Haberler