İYİ Parti lideri Meral Akşener ile ‘Sallayın düşecekler’ diye seslenen vatandaş arasında dikkat çeken konuşma

İYİ Parti lideri Meral Akşener ile ‘Sallayın düşecekler’ diye seslenen vatandaş arasında dikkat çeken konuşma
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini İstanbul Büyükçekmece’de sürdürdü. Meral Akşener ile bir vatandaş arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Akşener'in kendisine "Meral hanım sallayın, sallayın düşecek…" diye seslenen vatandaşa verdiği cevap dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün''ü ziyareti ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ve Akşener arasında gerçekleşen bir diyalog dikkat çekti.

Bir esnaf Akşener’e salgından önce dükkânında 6 kişi çalıştığını ve şuanda ise 3 kişiye çalıştıklarını ifade etti.

Esnaf Akşener’e satışlarının yüzde 80 düştüğünü söyledi.

“SALLAYIN SALLAYIN DÜŞECEK”

Öte yandan lokantada bulunan bir başka vatandaş ile Akşener arasında dikkat çekti. Bir vatandaş Akşener’e “Meral Hanım, sallayın sallayın düşecek. Sallayın biraz” diye seslendi. Akşener ise, “Sallıyoruz gördüğün gibi” yanıtını verdi.

İYİ Parti lideri Akşener, o anları Twitter''dan "İşleri %80 düşen, destek göremeyen esnaflarımız, Tencere kaynatamayan kadınlarımız, 5 yıl sonrası için hayal kuramayan gençlerimiz, Sesini duyuramayan, derdini çözümsüz sanan milletimiz merak etmesin. Dertleri çözmeye geliyoruz..." notuyla paylaştı.