Meral Akşener, 4 yıllık üniversitesi mezunu gençlerin nasırlı ellerine bakıp derin derin iç geçirdi

Meral Akşener, 4 yıllık üniversitesi mezunu gençlerin nasırlı ellerine bakıp derin derin iç geçirdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa’nın Gölmarmara ilçesinden karşılaştığı üniversite mezunu ancak çiftçilik yapan iki gençle arasındaki diyalogu sosyal medya hesabından paylaştı.

Akşener paylaşımında, “Nebati Bakan’ın ışıltı zihni ekonomi yönetirken; Maliye mezunu gencimizin yevmiyeli işçi olarak çalıştığı, Bay Kriz sarayında sefa sürerken; milletimizin her geçen saatte yeni zamlarla sınandığı bu düzenin değişmesine çok az kaldı!” ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan Akşener, esnafı da ziyaret etti. Akşener’in ziyaret ettiği bir esnafa “İşler nasıl?” diye sorduğu esnaf; “İdare ediyoruz, kriz var işte, alım gücü çok düştü. Alırken bin kere soruyorlar. Her yere soruyorlar. Daha siftahım yok” dedi. Akşener’in sorusu üzerine “Dün 6-7 müşterim oldu” dedi.

Akşener’in bir başka dükkanda, 1929 doğumlu bir yurttaş ile karşılaştı. 93 yaşındaki yurttaşın “Allah razı olsun senden. İnşallah seni Cumhurbaşkanı olarak görürüz” demesi üzerine Akşener; “Ağabey, şimdi ben Başbakan oluncaya kadar yaşayacak inşallah. Tamam mı birbirimize güç vereceğiz. Birlikte inşallah. Seçimi de kazanacağız. Her şey yoluna girecek” karşılığını verdi.

Akşener’in “İşler nasıl” diye sorduğu esnaf, kombisini göstererek “Gördüğünüz gibi suyum kapalı, klimam kapalı. Sabahtan beri 2 tane müşterim vardı. Zam geleli bir hafta oldu listeyi almıyorum. Saç sakal şu anda 50 lira” yanıtını verdi.

Akşener’e dert yanan bir çiftçi ise; “Durumumuz çok zor, şu üzüme bir el atsanız, girdilerimiz çok yüksek, burada konuşmanızda da dile getiremediniz” dedi. Akşener; “25 lira öneriyoruz taban fiyatı olarak, Salihli’de önerdim” yanıtını verdi.

 

İlgili Haberler