Meral Akşener sekizinci kez gençlerle buluştu. Gençler anlattı Akşener dinledi

Meral Akşener sekizinci kez gençlerle buluştu. Gençler anlattı Akşener dinledi
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Gençler İçin Gençlerle Beraber etkinliğinin sekizincisini gerçekleştirdi. Akşener “Umarım bizi yönetenler ve ben de dahil olmak üzere yarın bizi yönetecek olanlar bu sesi duyarız, duyururuz.” dedi.

Türkiye''nin pek çok yerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın nabzını yerinde tutan ve sorunlarını dinleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, bu ziyaretlerinde gençlerin sorunlarına da kulak veriyor ve onları dinliyor.

Akşener ziyaretler dışında Gençler İçin Gençlerle Beraber etkinliklerine de devam ediyor. Bu kapsamda Gençler İçin Gençlerle Beraber etkinliğinin sekizincisi gerçekleştirildi. Buluşama ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener mesajında; “Hayata borçla başlayan, yediği yemekten yattığı yatağa kadar sorunlarla uğraşan KYK mağduru gençlerimizin sesini duyurmak için; #GençlerİçinGençlerleBeraber’in 8.bölümü yayında…” ifadelerini kullandı.

Gençlerin Akşener’e anlattıklarından öne çıkanlar şu şekilde:

Akşener: Bu ülkeye dair umutların ne durumda?

- Bir gün dışarıda bana saldıran bir adamın, serbest bir şekilde gezmeyeceğini bildiğim bir ülkede kendimi görmek istiyorum.

- Bir yurtdışında gezmek hayallerimiz vardı yani 100 bin lirayla gitsek herhalde bir çorba içer, iki tur atar geliriz. Pandemide eve kapandık, şimdi ekonomiden dolayı ülkeye kapandık. Çıkma şansımız hiç yok.

- Açıkçası ben ülkeden çıkmayı düşünüyorum. Her şey değişir gibi bir umudum yok.

Akşener: Yurtlarda durum nasıl?

- KYK yurdunda kalıyorum. İnanın 7 kişilik, 8 kişilik odalar var.

- 7 kişi kaldık biz bir evde. 4-5 tane bölümümden olan arkadaşım tamamen okulu bıraktı, yol masrafından dolayı.

- 3 kişi kalıyorduk biz 4’e çıkarılmış. Şimdi o kadar pandemi boyunca bas bas bağırdınız “sosyal mesafe, sosyal mesafe” diye. Kolumu şöyle bir atsam adamın suratına çarpıyor.

- 750-800 lirayla ben bir ayı çıkarmaya çalışıyorum.

Akşener: Beslenmen nasıl oğlum senin?

-Makarna, mantı, pirinç vs. o tarz şeyler. Böyle kendimi şımartıp bazen iki haftada bir falan kıyma alıyorum bir yemeklik.

-Ben öğrencilik hayatımı yaşadığımı düşünmüyorum. Ne bir konsere ne bir şey, gerçekten gitmedim bu arada.

-Bundan 2013 yılındaki halimi hatırlıyorum, ekinliklere katılabiliyorduk, konserlere katılabiliyorduk. Şu an tek yaptığım şey günü kurtarabilmek.

-Sorunlardan biri devlet büyüklerinin çok büyütülmesi bence çünkü kendileri de yalnızca halkın seçtiği birer memurdan farkı yok.

Akşener gençleri dinledikten sonra, “Umarım bizi yönetenler ve ben de dahil olmak üzere yarın bizi yönetecek olanlar bu sesi duyarız, duyururuz.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler