Meral Akşener Türkiye'nin getirildiği durumu açıkladı: Zenginler var hepsi AKP'li, fakirler ise her partili

Meral Akşener Türkiye'nin getirildiği durumu açıkladı: Zenginler var hepsi AKP'li, fakirler ise her partili
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'nin açılışına katıldı.

Aysel ÇAKIRER - KOCAELİ /YENİÇAĞ

İzmit Belediyesi, Kadın Girişimciler Merkezi''nin (İZGİM) açılışını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in katılımıyla bugün gerçekleştirdi.

Akşener, açılış alanına gelirken, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından karşılandı.

Açılış töreni öncesinde açıklamalarda bulunan Akşener, "Millet İttifakı belediye başkanlarının seçildikten sonra bir temel iddia vardı; sosyal belediyecilik kavramından uzak olacakları, halka dokunan işler yapmayacakları, sonuç itibariyle bilindiği ve alışıldığı gibi yandaş kayıracakları gibi propagandanın muhatabı oldular. Allah’a şükür hiç birisi Kocaeli İzmit’te Belediye Başkanı, İstanbul’da bizim Millet İttifakı’nın kazandığı ilçe Belediye Başkanları, Ankara ve diğer belediyelere baktığınız zaman her biri sosyal devlet ve belediyecilik anlayışına uygun davranışlar gösterdiler. Bu propagandayı boşa çıkardığınız için sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan ihale ve işlerin şeffaflık üzerine yapıldığını vurgulayan Akşener, "Paraya dayanan her konuda açıklığın yer aldığı işler yaptığınız için teşekkür ediyorum. Bunların da devamını diliyorum. İşte bu şeffaflık 51 milyon borcu ödemenizi sağlamış. Demek ki, doğru ihalelerin yapılması, rüşvetin kesilmesi, yolsuzluğun ortadan kaldırılması, israfın ortadan kaldırılması, demek ki Türkiye’nin kaynakları var. İzmit’in kaynakları var" diye konuştu.

"FAKİRLER HER PARTİLİ"

Zenginlerin hep AKP''li olduğunu ancak dışlanmışların da olduğunu söyleyen Akşener, "Zenginler AKP’li belediye eli ile zenginleştirilmişler AKP’liler. Gerisi her partili. Ağrı’da da, Kars’ta da, Hakkari’de de aynı. Şimdi bu vatandaşın artık yeter dediği bu belediyecilik anlayışı, bu kayırmacılık, liyakat dışı anlayışını da yıkmak gibi bir göreviniz var" dedi.

İlgili Haberler