İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bu konuşması esnafın ve herkesin umudu oldu: Herkesin cebi para görecek

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bu konuşması esnafın ve herkesin umudu oldu: Herkesin cebi para görecek
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçen hafta partisinin grup toplantısındaki konuşmasını sosyal medya hesabından yeniden paylaştı. Akşener’in paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin geçen haftaki grup toplantısında yapmış olduğu bir kesiti sosyal medya hesabından yeniden paylaştı.

Akşener’in paylaşımı kısa sürede büyük ilgi görürken, vatandaşlar ise İYİ Parti liderinin paylaşımı altına, “Bu konuşma herkesin ve esnafın umudu oldu” şeklinde yorumlarda bulundu.

Akşener’in ilgili konuşması şu şekilde:

"Biz esnafın derdini Türkiye’yi zenginleştirerek çözeceğiz. Milletin cebi para görecek ki, esnaf da kalkınsın. 21inci yüzyıl siyasetinde, hukuk var, adalet var, demokrasi var.21inci yüzyıl siyasetinde, çağın gerisinde kalmış değil, çağı yakalamış bir yönetim anlayışı var. 21inci yüzyıl siyasetinde, suni gündemler değil, vizyon var, somut projeler var. Kimse umudunu yitirmesin. Biz bu anlayışla, projelerimizi ortaya koyuyoruz. İktidara geldikten kısa süre sonra, Türkiye’yi bir bolluk dönemiyle tanıştıracağız. Herkes bu bolluktan payını alacak. Sadece zenginler değil, en alt gelir grupları da tüketebilecek"

Yalnızca hayatta kalmak için değil, keyfi için, sevdikleri için, çocukları için para harcayabilecek. Tüketim tabana yayıldıkça, dükkânlar yeniden dolup taşacak. Esnafın geliri artacak. Ekonominin çarkları yeniden dönecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın"

mealll.jpg