İYİ Parti lideri Meral Akşener’in esnaf ziyaretinde ortaya çıktı: “Karaborsadan ilaç alıyorum”

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in esnaf ziyaretinde ortaya çıktı: “Karaborsadan ilaç alıyorum”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun bir süredir devam ettirdiği esnaf ziyaretlerine Kartal’da devam etti. Akşener, kurmaylarıyla birlikte esnafın derdini dinledi. Yaşadığı sıkıntıları Akşener’e anlatan bir esnaf, kronik hasta olduğunu ve karaborsadan ilaç aldığını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avcılar ve Beylikdüzü’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Kartal’da devam etti.
Kartal’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İYİ Parti lideri Meral Akşener’e
bir esnaf işlerini kötü olduğunu ifade ederek siftah yapmakta bile zorlandıklarını söyledi.
Esnafı konuşabilmek ve dertlerini dinlemek amacıyla ziyaretlerine devam ettiğini kaydeden Akşener, ekonomide çok sayıda gerçeği öğrendiğini belirtti.
Esnaf için verdiği önergeleri öğrendikleri doğrultusunda verdiğin altını çizdi.
“KRONİK HASTAYIM, İLAÇLARI KARABORSADAN ALIYORUZ”
Kartal’da ayakkabı mağazası işletmecisi, Akşener’e ilaç sorunu olduğunu belirtti. Devamında ise esnaf, Akşener’e “Kronik hastayım. Benim ilacım yok. İlacımı nereden bulacağım? Karaborsadan ilaç alıyorum. BU konu çok önemli” diyerek seslendi.
Kurmaylarıyla birlikte esnafın derdini dinleyen Akşener’e çok sayıda partili eşlik etti. İYİ Parti lideri ayrıca esnaf ile sohbetinde bu haftaki konuşmasını İstanbul esnafına ayıracağının bilgisini de verdi.