İYİ Parti Ordu İl Başkanı: Bırakın gücü olan herkes yardım yapsın

İYİ Parti Ordu İl Başkanı: Bırakın gücü olan herkes yardım yapsın
İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı tarafından yardıma muhtaç aile için hazırlanan yardım kolileri Ordu İl Başkanlığı ile beraber dağıtıldı. İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya, yaptığı açıklamada yardımların siyaset engeline takılmasına sitem etti.

Ali YAZAN / YENİÇAĞ ORDU

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilişkin başlatılan kampanya çerçevesinde parti yöneticilerinin katkıları ile alınan gıda kolilerinin dağıtımını tamamladı. Gıda kolilerin alınması ve dağıtımını bizzat İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya, ve yöneticiler tarafından yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Karakaya, "İl Başkanlığımızın başlatmış olduğu kampanya çerçevesinde biz gücümüzün yettiğince ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Gördüğümüz manzara şu; ne yazık ki her geçen gün  yardıma ihtiyacı olan insanımızın sayısı hızla artmaktadır. Olağanüstü günlerden geçtiğimiz şu günlerde bile yardım kampanyalarının siyasetini yapanlara gerçekten yazıklar olsun. O parti nasıl yardım yapıyor o kurum nasıl yardım yapıyor diye hesap yapanlar bunu yapmayın, bırakın gücü olan herkes yardım yapsın. Bu günlerde vatandaş  çok zor durumda. Devletimizin ve belediyelerimizin yanı sıra gücü olan herkesin de çevresindeki ihtiyaç sahibi olan insanlara yardım etmesi muhakkak lazım. İnanıyorum ki vicdan sahibi yardımsever Türk milleti el ele verip bu zor günleri hep beraber aşacaktır inşallah" dedi.

cc0b3476-2df7-43fe-a96e-4f17f5253602.jpg