İYİ Parti Tekirdağ İl Teşkilatı'ndan çocuklara yardım eli

İYİ Parti Tekirdağ İl Teşkilatı'ndan çocuklara yardım eli
İYİ Parti Tekirdağ İl Teşkilatı’na mensup kadınlar tarafından hazırlanan el emeği ürünler, Hakkari’deki ihtiyaç sahibi çocuklara gönderildi.

İYİ Parti Tekirdağ'dan Hakkari'ye yardım eli

İYİ Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, Türkiye’nin geçirdiği zor günlerde anlamlı bir projeye imza attı. Korona virüs salgını ile birlikte daha da zorlaşan yaşam koşulları nedeniyle ihtiyaç sahibi çocuklara el uzatmak isteyen İYİ Partililer, kadın üyeler tarafından hazırlanan el emeği ürünleri Hakkari’deki dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

1-2-001.jpeg

YARDIMLARI İYİ PARTİ HEYETİ GÖTÜRDÜ 

Toplanan yardımları ulaştırmak için Tekirdağ İyi Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya, İl Başkan Yardımcısı Özkan Yılmaz, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, Çorlu İlçe Başkanı İlker Atasever ve Kapaklı İlçe başkanı Yusuf Çetin’den oluşan heyet, Yüksekova’ya gitti. İYİ Parti Tekirdağ heyetini karşılayan Hakkâri İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, gösterilen çaba nedeniyle teşekkür etti. Daha sonra ailelerin evine geçen İYİ Partililer, yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

2-043.jpeg

“DOĞUDAN BATIYA İYİLİK KÖPRÜSÜ”

Hakkari’ye ilk kez geldiğini ancak çok sevdiğini belirten İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Hakkari’ye daha önce hiç gelmemiştim. İlk defa geliyorum. İnsanlar çok sıcak. Bizi karşılayan İl Başkanımız Hakkı Yorulmaz ve Hakkarili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Tekirdağlı kadınlarımızın el emeği, göz nuru yardımlarını ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırdık. Doğudan Batıya doğru kurduğumuz İYİ’lik köprüsünü genişletmeye devam edeceğiz” dedi.