İYİ Parti Tekirdağ Süleymanpaşa'da ziyaretler devam ediyor

İYİ Parti Tekirdağ Süleymanpaşa'da ziyaretler devam ediyor
İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından başladıkları ziyaretlere devam ettiklerini belirtti.

TEKİRDAĞ / Ferhat AKGÜN / YENİÇAĞ 

Tekirdağ Süleymapaşa İYİ Parti İl Teşkilatı üyeleri, ilçe başkanı Ali Darıcı öncülüğünde 31 Mart seçimlerinin ardından başladığı gezilere devam ediyor. İlçe Başkanı Darıcı, mahallelere gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Darıcı, "Aziz milletimiz bizleri ilk seçimlerde sözcü olarak görevlendirmiş ve yüce meclise göndermiştir. Görevimizi layıkıyla yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. 
Çok şükür verdiğimiz emeklerin karşılığını Süleymanpaşa’lı hemşerilerimizden görüyoruz. Yaptığımız çeşitli üye kayıt kampanyalarımızda, korku duvarını yıkarak partimize üye olan hemşerilerimizle İYİ bir Süleymanpaşa için, İYİ bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizim yegâne hedefimiz ülkemizi Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin  önderliğinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu Muasır Medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır"
dedi. 

2-051.jpeg

49adc56a-3c0b-435e-bee5-949aa4e98d60.jpg