İYİ Parti yoğun talep üzerine üyelik için stant açtı

İYİ Parti yoğun talep üzerine üyelik için stant açtı
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde partiye üye olmaya gelen vatandaşların yoğun ilgisi yüzünden  İYİ Parti ilçe Başkanlığı ilçe merkezindeki Orta Parka stant açtı.

Mustafa TEMİZ - Fatma Nur BATU - MANİSA/YENİÇAĞ

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Turgutlu İYİ Parti ilçe başkanı Önder Ertaş " Vatandaşlarımızın partimize Turgutlu ilçesinde teveccühü sürüyor. İlçe binamızda üye olmaya gelen vatandaşlarımızın bu taleplerini yerine getiriyoruz. Ancak özellikle genel başkanımız Meral Akşener''in sürdürdüğü yurt gezileri ve son katıldığı televizyon canlı yayınındaki açıklamaları halkımızda büyük bir karşılık buldu. Sayın Akşener halkın sevgilisi oldu. İnsanlar Akşener ve partimizin kadrolarına büyük bir güven duyuyorlar. İlçemizdeki Orta Park''a stant açtık. Üye olmaya gelen vatandaşlarımızın üyeliklerini burada yapıyoruz. Son günlerde ilçemizde oluşturulan ilçe dışından destekli dedikodular ve asılsız iddiaların da ne kadar anlamsız olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Partimiz büyümeye ve her geçen gün üye sayımız artmaya devam ediyor. Tüm açıklamalarımda söylediğimi tekrarlıyorum, Turgutlu''de 1. parti olacağız, bunun için çabalıyoruz, halkımızın ilgisine teşekkür ediylorum. Millet ittifakı halkta sevgi, saygı görüyor, bütün vatandaşlarımıza partimize üye olmaya davet ediyorum" dedi.

KOLUMU KESSELER AK PARTİ''YE OY VERMEM

Turgutlu İYİ Parti tarafından açılan stanta gelen vatandaşların partiye üyelik başvuruları alınmaya devam ediyor. Üye olmaya gelen 72 yaşındaki Mehmet Turgut üyelik işlemleri yapıldığı sırada kameralara konuştu. "Ak Parti çiftçiyi bitirdi, 50 yıldır çiftçilik yapıyorum, bu hükümet ömrüm boyunca görmediğim ezayı cefayı çektirdi. Çitfçiyi bitirdi, kolumu kesseler AK Parti''ye oy vermem "dedi.