İYİ Parti Yozgat İl Başkanı ve yardımcısı hayatını kaybetti

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı ve yardımcısı hayatını kaybetti
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak ve Yardımcısı Ahmet Şükrü Karabacak geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Yozgat Yenifakılı İlçesi Yamaçlı Kasabası'nda meydana gelen trafik kazasında İyi Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak vefat etti. Merhum Bayrak ile birlikte araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar Boğazlıyan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan 2 kişi Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Alınan bilgiye göre ilçe ziyaret çalışmaları kapsamında İYİ Parti Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın'ı ziyaret eden heyeti taşıyan ve Sorgun İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Köksal'ın kullandığı 66 LN 858 plakalı araç, Yamaçlı Kasabası Bektaşlı yol ayrımında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı takla atarak tarlaya düştü. 

Kazasırasında araçta bulunan İyi Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak vefat ederken, Yozgat Merkez İlçe Başkanı Aniş Kutlu, İl Başkan Yardımcıları Veysel Toprakseven ve Ahmet Şükrü Karabacak ile birlikte araç sürücüsü Sorgun İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Köksal yaralandı.

Durumu ağır olan yaralılardan Ahmet Şükrü Karabacak ve Veysel Torakseven Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi. Karabacak'ın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

BAKAN VE BAŞKAN YARDIMCISI

Elim haberi Twitter hesabından duyuran İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, “İYİ Parti Yozgat İl Başkanımız, Değerli Dava Arkadaşım Seyfi Bayrak geçirdiği trafik kazası sonucu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Yüce Allah kendisine gani gani rahmet etsin. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Ailesi, sevenleri ve #İYİPartiAilesi'nin başı sağ olsun” İfadelerini kullandı.

İkinci bir paylaşımla Şükrü Karabacak'ın da hayatını kaybettiğini duyuran Koray Aydın "İl Başkanımız Seyfi Bayrak'ın vefat ettiği kazada yaralanan il yöneticilerimiz A.Şükrü Karabacak, Şahin Köksal, Veysel Toprakseven ve Merkez ilçe Bşk.Aniş Kutlu'ya acil şifalar dilerim. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in de katılacağı cenaze programı netleşince duyurulacaktır" dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik de Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Yozgat İl Başkanımız Seyfi Bayrak’ın geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Dava arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

CENAZEYE AKŞENER DE KATILACAK

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bayrak ve Başkan Yardımcısı Karabacak'ın hayatını kaybettiği kazanın ardından İYİ Parti'den yapılan açıklamada cenaze törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılacağı bildirildi.

Açıklamada, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER, 7 Kasım Perşembe günü, Ankara Adliyesi'ndeki programının ardından, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yozgat İl Başkanı merhum Seyfi BAYRAK'ın, Yozgat Merkez Çapanoğlu Camii'nde,  öğle namazını müteakip cenazesine katılacaktır" ifadelerine yer verildi.