İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen: Akşener'in özü sözü bir lider olması çok seviliyor

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen: Akşener'in özü sözü bir lider olması çok seviliyor
İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, halkın yükselen ilgisiyle birlikte İYİ Parti'nin her an seçim olacakmış gibi tüm teşkilatlarıyla sahada olduğunu söyledi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, YENİÇAĞ'ı ziyaret ederek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Zonguldak Valisi olarak görev yapan Yavuz Erkmen, İYİ Parti'nin yükselişini şöyle anlattı:

"Bunu ikiye ayırıyorum. Birincisi Sayın Genel Başkanımızın kamuoyundaki sürekli yükselen trendi. Halkın ayağına gitmesi, il ve ilçeleri dolaşması, bunlar bir yerde vatandaşa yakınlığını gösteriyor. Onun güler yüzlü olması ve özü sözü bir olması insanlarda bir sempati oluşturuyor. Vatandaş Sayın Akşener'in özü sözü bir lider olmasını seviyor. İkincisi de, İYİ Parti'nin ne kadar medyada sesini dillendirebilirsek, bu da vatandaşa sesimizin duyulması açısından etken oluyor. Bu ikisi çok önemli ancak bir de üçüncüyü katmak gerek, o da teşkilatların aktif olması. Diğer partiler sanki hiç seçim olmayacakmış gibi durağanlaşmışken, İYİ Parti'nin her an seçim olabilecekmiş gibi sahada olması bu kıpırdanmanın en önemli nedeni..."

Yavuz Erkmen; Zonguldak'ta teşkilatları, köy ve mahalle temsilciliklerini, belde teşkilatlarını tamamlayıp üye sayılarını artırma yönünde gayret sarfettiklerini vurgulayıp sözlerine şöyle devam etti: "Son zamanlarda çeşitli partilerden üye olarak kazandığımız arkadaşlar var. Onlar için toplu katılım törenleri düzenliyoruz. Kentte güncel sorunları takip ederek, sorunlar karşısında halkın yanında yer alıp, onları sahiplenip ilgili makamlara iletiyoruz. Bazı sorunları ise yasal mercilere şikayet ediyoruz. Şunu söyleyebilirim; her geçen gün İYİ Parti'nin Zonguldak'taki ivmesi yukarı gidiyor. Tüm partileri göze aldığımızda en etkin parti olarak herkes İYİ Parti'yi gösteriyor. Hedefimiz, önümüzdeki seçimlerde birinci parti olmak. Üye sayımız 2 bin 500 civarında. Hedefimiz bunu yıl sonuna kadar 4 bine çıkarmak."

Bölgede daha önce vali olmasının partiye büyük bir katkı sağladığını vurgulayan Yavuz Erkmen, "Safranbolu'da 1989'da kaymakamlık yaptım, 6 yıl boyunca Bartın Valiliği yaptım, Bartın'ın ilk kuruluşunu ben yapmıştım, şimdi o bölgede 7'den yetmişe herkesi tanıyorum, hangi köye gitsem muhakkak bir tanıdık var. STK'lara gittiğimiz zaman insanların bana karşı bir sempatisi var. Bir arkadaşımızın sorunu olduğu zaman ordaki devlet makamlarına ilettiğimizde onlardan güzel dönüşler alabiliyoruz. Bu da benim şahsımdan ziyade partimiz için bir kazanç oluyor" diye konuştu.