İYİ Parti'de 3 il başkanı daha belli oldu

İYİ Parti'de 3 il başkanı daha belli oldu
İYİ Parti'de teşkilatta revizyon çalışmaları kapsamında 3 ile daha atama yapıldı.

İYİ Parti Genel Merkezi’nin yerel seçimler öncesinde teşkilatları yenilemek için başlattığı değişim süreci devam ediyor.

Genel Merkez'den gelen davet sonrası istifa eden Antalya, Samsun ve Elazığ il başkanlıklarına yeni gelen isimler belli oldu. 

Antalya ve Samsun'a yeni isimler atanırken, Elazığ'da ise Mevlüt Or tekrar başkanlığa getirildi. 

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:  

İYİ Parti teşkilatlarını yenilemek ve güçlendirmek için başlattığımız Yeniden Yapılandırma Programıkapsamında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdiri ve onayıyla 3 il başkanımız daha atanmış bulunmaktadır.

Antalya’ya Ahmet Aydın, Samsun’a Recep Güleroğlu ve Elazığ’a Mevlüt Or İYİ Parti il başkanı olarak atanmışlardır.

Başkanlık Divanımızın tavsiye kararına firesiz uyarak görevden ayrılan 81 il başkanımıza hizmet, emek ve gayretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor ve bugünkü atamalarla birlikte sayıları 73 olan yeni il başkanlarımıza üstün başarılar diliyoruz.

Böylece Yeniden Yapılandırma Programı’mız tamamlanma aşamasına gelmiş, teşkilatlarımızın güçlendirilmesi, yenilenmesi ve takviye edilmesi için başlattığımız hamle teşkilatlarımız ve partililerimizce cani gönülden benimsenmiş ve desteklenmiştir.

Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Yeniden Yapılandırma Programı, bir bütünün parçaları olarak ilçe teşkilatlarını da kapsayacak şekilde sürdürülecek, eş zamanlı olarak Mahalle Teşkilatlanması Programı da yürürlüğe konularak mümkün olan en geniş teşkilat ağına erişilecektir.

Yeniden Yapılandırma Programı ve İyilik Kervanı Yollarda Projesi’yle yerel seçimler öncesi en ücra birimlerine kadar harekete geçen İYİ Parti, yerel seçimler öncesi milletimizle kucaklaşacak, çarşıda, pazarda, meydanda ve sokakta varlığını hissettirecektir.

İYİ Parti bölgesinde sevilen güçlü ve iddialı adaylarla yerel seçim yarışına girecek, yerel seçimlerin yükselen partisi olacak ve aziz milletimizin umudu olmaya devam edecektir.

 

İlgili Haberler