İYİ Parti’den ‘Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık’ kampanyası

İYİ Parti’den ‘Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık’ kampanyası
İYİ Parti teşkilatları, İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in talimatı ile Türkiye genelinde esnaf ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Tokat’ta İYİ Parti Zile ilçe yönetimi bu talimatları yerine getirmekle kalmayıp esnafa destek vermek için ‘Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık’ kampanyasını başlattı.

İlçe esnafının sorunlarını yerinde dinleyen İYİ Parti Zile İlçe yönetimi, vatandaşın yerel esnaftan alışveriş yaparak esnafına destek olmalarını sağlamak için ilçe genelinde bulunan billboard ve led panolara hazırladıkları görseli yayımladılar.

yenicag-iyi-parti-1.jpeg

ESNAF KAMPANYADAN MEMNUN

Yapılan çalışmadan memnun kalan bir ilçe esnafı, "Esnafın zor günler geçirdiği bu dönemde bizim için çabalayan insanlarda var. Seçim yok ama siz sahadasınız. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.” diyerek iktidara olan tepkisini dile getirdi.

yenicag-iyi-parti-2.jpeg

"GENEL BAŞKANIMIZ ESNAFIMIZI TEK BAŞINA SAHİPLENDİ"

Meral Akşener’in talimatı ile sahaya çıktıklarını belirten İYİ Parti Zile İlçe Başkanı Ali Güreşçi ise, “Öyle bir genel başkanımız var ki, zor günler geçiren esnafımızı tek başına sahiplendi. Bize vermiş olduğu talimatla esnaflarımızı ziyaret ederek sorunları dinliyoruz. Esnafımız haklı olarak çok dertli, birde kimse çalmayınca kapısını, üvey evlat gibi hissediyorlar. Yerel esnafımıza destek olmak amaçlı başlattığımız kampanyamızla ilçe halkımızı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Zor günler geçiren esnafımızı bize her zaman lazım ve bizler İyi Parti olarak yanlarındayız.” ifadelerini kullandı.

yenicag-iyi-parti-3.jpegyenicag-iyi-parti-4.jpeg