İYİ Parti'den Çanakkale Zaferi için fener alayı

İYİ Parti'den Çanakkale Zaferi için fener alayı
İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı, Çanakkale zaferinin 104. yıl dönümü nedeni ile fener alayı düzenledi. Etkinliğe vatandaşların katılımı yoğun oldu.

İYİ Parti İstanbul İl ve İlçe teşkilatları 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümünde, geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa’da düzenlenen anma sonrasında bu akşam da Fatih’te bir etkinlik düzenledi. Yoğun katılımın dikkat çektiği etkinlik Fatih Kocamustafapaşa Maydanı’nda yapıldı.

fener-003.jpg

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, İl divan kurulu, il yöneticileri ile İYİ Parti Milletvekilleri ve ilçe teşkilatları katıldı.

İYİ Parti’nin İstanbul’daki tek kadın belediye başkan adayı olan, Fatih Belediye Başkan Adayı İlay Aksoy da yürüyüşte en ön sıradaydı ve büyük ilgiyle karşılandı.  Fener alayına özellikle gençler yoğun katılım gösterdi.

fener1-001.jpg

Yürüyüş boyunca hep bir ağızdan marşlar söylendi, “Çanakkale geçilmez” “Ne mutlu Türküm diyene” "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atıldı.

Fener alayına katılanlar, Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimize duydukları minneti dile getirdi. Fener alayına caddeden geçen vatandaslar da alkışları ile eşlik etti.

fener2-001.jpg

Fener alayı etkinliği hep birlikte İstiklal Marşımızın okunması ile sona erdi.

fener3.jpg