İYİ Parti’den engelli öğretmen atama talebi

İYİ Parti’den engelli öğretmen atama talebi
Engelli öğretmenlerin istihdam edilmesi sorunlarını gündeme getiren, İYİ Parti Mardin il başkan yardımcısı Fuat kızmaz şubat ayında açıklaması beklenen engelli öğretmen kadrosunun 4 bin olarak belirlenmesi çağrısında bulundu.

YENİÇAĞ / MARDİN

İYİ Parti Mardin il başkan yardımcısı Fuat Kızmaz  “Engelli öğretmen adayları atama beklemektedirler" diyerek Engelli öğretmenlerin istihdam edilmesi bir gerekliliktir. Engelli kardeşlerimizin hayatın içinde ve devlet görevinde kendini bulması ise elzemdir o yüzden  Milli Eğitim Bakanlığı da engelli öğretmenlerin göreve yerleşmesini hassasiyetle sağlamalıdır.”  ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Mardin il başkan yardımcısı Fuat Kızmaz “Atama bekleyen Engelli Öğretmen kardeşlerimiz bilindiği üzere tüm zorluklarıyla yaşamın içindeler. Ellerinde olmayan nedenlerle dezavantajlılar. Yardım istemiyorlar. Kimseye bir haksızlık yapılsın istemiyorlar. Emeklerinin, diplomalarının, başarılarının karşılığını istiyorlar.” talebinde bulundu.

"ENGELSİZ BİR HAYAT İÇİN 4000 ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILMALIDIR!"

Kızmaz çağrıda bulunarak, “Bu sebeple Şubat ayında açıklanması beklenen engelli öğretmen kadrosunun 4000 olarak belirlenmesini atama bekleyen engelli öğretmen kardeşlerimiz talep ediyorlar. Bu talebe kulak verin!” dedi.