İYİ Parti’den Samsun mitingi!

İYİ Parti’den Samsun mitingi!
Samsun İlkadım’da İYİ Parti’den seçimlere gireceği kesinleşen Necattin Demirtaş, Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar da vatandaşlara seslendi.

MHP’den istifa edip İYİ Parti’den Samsun İlkadım Belediye Başkanlığına aday olan Necattin Demirtaş, düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Demirtaş, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde, ayrıştıran bir siyaset yapmayacaklarını ifade etti.

50874052_418513122266713_2787127466626383872_n.jpg

“GÖNÜL İTTİFAKINDA BİRLEŞENLERE SELAM OLSUN”

Demirtaş, “Kurtuluş’un şehri İlkadım’da tüm ittifakların üzerine ‘Gönül İttifakı’ oluştu. Gönül İttifakında birleşenlere selam olsun” açıklamasını yaptı. Demirtaş sözlerini şöyle noktaladı: “Aday tanıtım toplantımızda bizi yalnız bırakmayan binlerce vatandaşa, adayı olduğum İYİ Partili, CHP’li, MHP’li, AKP’li SP'li ve BBP'li dostlarıma, mesajlarıyla bizi yüreklendiren kardeşlerime ve yine bu toplantımıza katılamayıp dualarıyla bizi destekleyen gönül dostlarıma çok teşekkür ediyorum.”

“HIRSIZ OLMAYANA YOLSUZLUK YAPMAYANA KAPIMIZ AÇIK”

Mitingde söz alan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ise, “Hırsız olmayan, yolsuzluk yapmayan, ahlaksız olmayan herkese kapımız açık. İlkadım’da Necattin Demirtaş ile seçimi kazanacağız” diye konuştu.