İYİ Parti’den 'Sandıkların başından ayrılmayın' çağrısı

İYİ Parti’den 'Sandıkların başından ayrılmayın' çağrısı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından sandık başındaki parti mensuplarına çağrıda bulundu.

27. Dönem Milletvekili Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar sayılmaya başlandı.

AA’nın seçim sonuçlarında manipülasyon yaptığını söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlara sandık başlarından ayrılmama çağrısı yaptı.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Meral Akşener, "Görevli ve müşahit kardeşlerim, sandıklarımızdan ayrılmıyoruz! AA'nın manipülatif sonuçlarından bağımsız, sandıklara son ana kadar sahip çıkıyoruz! Islak imzalı ve mühürlü nüshaları alana kadar sandık başında bekliyoruz!" ifadelerini kullandı.

Öte yandan benzer bir çağrı da  İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'dan geldi.

Aydın, "Anadolu Ajansı, büyük bir manüpilasyon yapıyor.Bunu önlemenin yolu; sandık görevlilerimizin görev yerlerini terk etmeden ıslak imzalı tutanakları sisteme girmeleri ve sonuçların seçim kurullarına taşınmasına refakat etmeleridir.Tüm il ve ilçe yöneticilerimiz teyakkuzda olsunlar" çağrısında bulundu.

BİR AÇIKLAMA DA ÖZDAĞ'DAN

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ Anadolu Ajansı’nın seçim sonuçlarını manipüle ettiğini söyledi. Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Anadolu Ajansı beklediğimiz manipülasyonu yapıyor. Aynı şeyi referandumda da yaşamıştık. İnanmayın ve bekleyin. Bu utanç AA'ya yeter.” İfadelerini kullandı.

ozdag-tweet-002-001.jpg