İYİ Partili adaylar ‘Bozkurt’ yaptı

İYİ Partili adaylar ‘Bozkurt’ yaptı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in partisinin grup toplantısında 7 belediye başkanı adayını açıkladığı sırada yaşananlar dikkat çekti. Akşeneri’in çağrısı ile kürsüye gelen adaylar toplantıyı izleyenleri bozkurt işareti ile selamladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında 7 belediye başkanı adayını daha tanıttı. Akşener’in adayları kürsüye davet edip tanıtması sırasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Akşener’in daveti ile kürsüye gelen adaylar bozkurt işareti yaptı.

Adayların bozkurt işareti yapması, toplantıyı takip eden İYİ Partililer tarafından yoğun alkışla karşılık buldu.

Akşener’in ilk davet ettiği aday olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Cihan Kolip’in kürsüye gelişinden sonra bozkurt işareti yapmasından sonra Akşener, “Farkında mısınız, benden izin almadı” dedi.

Sonrasında kürsüye gelen adaylar da aynı şekilde bozkurt işareti ile toplantıyı izleyenleri selamladı.

MHP’Lİ ADAY ERDOĞANDAN İZİN İSTEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon adaylarını tanıttığı toplantıda kürsüye gelen MHP’nin Şalpazarı adayı Refik Kurukız, "Bozkurt" işareti yapmak için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'dan izin istemişti.

Cumhurbaşkanı'yla tokalaşan Kurukız, "Bozkurt işareti yapabilir miyim sayın Cumhurbaşkanım?" dedi... Erdoğan da tebessüm ederek, "Hadi yap bakalım" dedi.

MHP adayı Refik Kurukız'a, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin çıkınca, 'Bozkurt' işareti yaptı. O sırada Erdoğan da Rabia işareti yaptı.

İlgili Haberler