İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan, Trump'a: "Gözlerinden öperim"

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan, Trump'a: "Gözlerinden öperim"
ABD Başkanı Trump’ın “Türkiye’ye tehdit” açıklamalarına tepki gösteren İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Trump’ı da etiketlediği paylaşımına “Gözlerinden öperim” notunu düştü.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, ABD Başkanı Donald Trump’ın Türkiye’ye yönelik skandal tweetlerine tepki gösterdi.

Türkiye’nin, ABD’nin PKK’lı hainlere verdiği TIR’lar dolusu silahın bölgeye yapılacak bir operasyonla gidilip alınması gerektiğini savunan Ağıralioğlu, “Gireceğiz bize ait olan silahları alıp döneceğiz başka türlü olmaz” şeklinde konuştu.

Mecliste yaptığı konuşmada eleştirisini esprili bir dille sürdüren İYİ Parti İstanbul Milletvekili “ABD Başkanı’na her tweetine düşük desibelli cevap vermektense verilmesi gereken cevabı açıklıyorum” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, başkomutan sıfatıyla ABD’nin Suriye’de yediği helzeyi de unutmadan. Affedersiniz. Bu Suriye’de insanlığın ızdırabının gökleri titretecek hale geldiği bunca acının içerisinde Amerikalıların katliamından kurtulmuş bir Kızılderili bulacak. Bunların tweetine tweetle de cevap verilmez. Ya mors alfabesiyle ya da Kızılderili bulacağız bir tane.

Bu Suriye’de insanlığın üzerine yaktıkları ateşle bunlara hitap edecek Cumhurbaşkanı. Ancak böyle kurtaracağız izzetimizi itibarımızı. Diyecek ki; “Bize vermeniz gerekirken PKK’ya verdiğiniz silahları almaya gidiyoruz stop. Aşağı indik, ne zaman ineceğimizi biz biliriz karışamazsın stop. Silahlarımızı aldık stop. Gözlerinden öpüyorum stop.” Bakın bu mors alfabesi ile vereceğimiz cevap.”

“O SİLAHLARI ALMAK ZORUNDAYIZ”

“Bunun bir de Kızılderili versiyonu var. Duman yoluyla haberleşeceğiz” diyen Ağıralioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Bizi burada içine çektiğiniz bataklığın 4 milyon misafiri ağırlayarak ödüyoruz. Size bu topraklarda, bizim topraklarımızı da içine alacağınız bir zillet organizasyonu kurdurmayacağız” Bu işleri başınıza geçirecek kadar kudretli bir milletiz, hükümetten bunun bilinciyle hareket etmesini istiyoruz.

PKK’ya verilen 5 bin kamyon silahı oraya girip almak zorundayız. Gireceğiz bize ait olan silahları alıp döneceğiz başka türlü olmaz.”

"GÖZLERİNDEN ÖPERİM"

Öte yandan Meclis’teki konuşmasını Twitter hesabından paylaşan Yavuz Ağıralioğlu, ABD Başkanı Trump’ı da etiketlediği paylaşımına, “Gözlerinden öperim” notunu ekledi.

Ağıralioğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sn. @RT_Erdogan "Stratejik Müttefikimiz" ABD'ye diyeceğiniz söz şudur: "PKK'ya verdiğiniz silahları almaya gidiyoruz, stop. Ne zaman ineceğimizi biz biliriz, karışamazsın, stop. Silahlarımızı aldık, stop. Gözlerinden öpüyoruz, stop." We're kissing from your eyes @realDonaldTrump"

İlgili Haberler