İYİ Partili Arkaz'dan Cüneyt Arkın açıklaması

İYİ Partili Arkaz'dan Cüneyt Arkın açıklaması
Usta sanatçı Cüneyt Arkın, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Arkın'ın sağlık durumu hakkında İYİ Parti'nin Hastane Sahibi Milletvekili Hayati Arkaz bir açıklama yaptı. Arkaz, "Birkaç gün içinde normal servise alacağız" dedi.

Yeşilçam’ın Usta ismi 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, dün Slivri’de bulunan yazlığında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede tedavisine başlanan Cüneyt Arkın’ın sağlık durumuyla ilgili hastane sahibi açıklamalarda bulundu.

”BÜYÜK İHTİMALLE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NORMAL SERVİSE ALACAĞIZ"

Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten hastane sahibi Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, "Cüneyt Bey 16.00 civarı geldi. Şuuru kapalıydı. Cüneyt Bey, KOAH hastası. Hem kalp hem akciğer yetersizliği var. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Şu an yoğun bakımda devam ediyoruz tedavisine. Düne göre daha iyi. Bugün saat 10.00 gibi konuştuk , elimi sıktı. Büyük ihtimalle birkaç gün içinde normal servise alacağız. 24 saatte beklemediğim şekilde tedavisinde düzelme oldu. İyiye gidiyor durumu. Hem kalpte, hem akciğerde sıkıntı var, ne olacağı belli olmaz ama ciddi bir şekilde tedavi ediliyor. Sağlık durumu iyiye gidiyor beklemediğim bir şekilde. Hepimiz çok sevindik, sevdiğimiz bir insan herkes gibi. Elimizden geleni yapıyoruz” dedi.