İYİ Partili Aydın’dan İstanbul mesajı

İYİ Partili Aydın’dan İstanbul mesajı
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, AKP’li Esenler Belediye Başkanının Ekrem İmamoğlu’na memleketi üzerinden yaptığı Yunan göndermesi ile ilgili resmi Twitter hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

AKP’li Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Gürsu’nun katıldığı bir iftar programında, Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasına en çok Yunan medyası sevindi diyerek, memleketi Trabzon üzerinden İmamoğlu’na Yunan göndermesi yapması çok büyük tepki almıştı. Bu duruma en çok tepki gösteren isimlerden biri olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, konu ile ilgili resmi Twitter hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

HaberTürk’te katıldığı Kübra Par ile Açık ve Net Programında Ekrem İmamoğlu’nun dedesinin İstiklal Harbi gazisi olduğunu ve dedesinin kardeşlerinin de şehit olduğunu belirten açıklamalarının yer aldığı videoda, Ekrem İmamoğlu’nun Koray Aydın’a teşekkür ettiği görüntülerde yer alıyor. Aydın videoyu paylaşırken, "İstiklal harbinde keşke Yunan galip gelseydi" diyeni öven, Dedesi İstiklal Savaşı Gazisi Sayın Ekrem İmamoğlu’nun şahsında Trabzonlulara hakaret eden zihniyete karşı 23 Haziran hesap günüdür. Tüm Karadeniz ve İstanbul gereğini yapacak.” dedi.

ekran-alintisi-719.jpg