İYİ Partili Cinisli: "Meşhur dış güçler var ya..."

İYİ Partili Cinisli: "Meşhur dış güçler var ya..."
İYİ Parti Erzurum Belediye Başkan Adayı Uykusuz, Erzurum Milletvekili Cinisli’nin de katılımıyla düzenlenen toplantıda projelerini tanıttı. Sununun ardından gündeme ilişkin değerlendirmeler bulunan Cinisli,"Erzurumspor'a dış güçler müdahale ediyor" dedi.

İYİ Parti’de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum’a yönelik çalışmalarda bulunan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz, vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda projelerini anlattı.

Programda Uykusuz’a, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Yakutiye Belediye Başkan Adayı Alper Eminoğlu, Aziziye Belediye Başkan Adayı Murat Resuloğlu ve İYİ Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu Eşlik etti.

Mahmut Uykusuz’un sunumunun ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cinisli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erzurumspor’a ilişkin bir soruya da cevap veren Cinisli, “Takımın gidişi son günlerde iyi değil ama tek sorun takımlar değil. Hani meşhur ‘dış güçler’ var ya Erzurumspor’un da dışında güçler var ve bunlar takımımızın aleyhinde hamleler yapıyor” dedi.