İYİ Partili Erhan Usta hazine garantili yoldan video paylaştı. Garanti ödemelerindeki gerçeği açıkladı

İYİ Partili Erhan Usta hazine garantili yoldan video paylaştı. Garanti ödemelerindeki gerçeği açıkladı
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Kuzey Marmara Otoyolu’ndan çok az aracın geçtiğini sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile gösterdi. Usta, “Neyse üzülmeyin, trafik garantisi kapsamında bizim vergilerle müteahhite ödemeler yapılacak” dedi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, AKP’nin en büyük projelerden biri olarak lanse ettiği ve geçmeyen araçlar için milyonlarca lira hazine garantisi ödenen Kuzey Marmara Otoyolu’nun son durumunu gösterdi. Usta’nın İstanbul’dan Ankara’ya dönerken çektiği videoda yoldan çok az araç geçtiği görüldü.

Usta, çektiği videoyu Twitter hesabından şu mesajla paylaştı:

“Kuzey Marmara Otoyolunu kullanarak İstanbul’dan Ankara’ya dönüyorum. Otoyol bom boş, tek tük araç geçiyor. Neyse üzülmeyin, trafik garantisi kapsamında bizim vergilerle müteahhite ödemeler yapılacak.”

Usta, sonrasında yaptığı paylaşımda ise hangi araçla gittiğini soranlara ve “Hızlı gidiyorsun” diyenlere şu yanıtı verdi:

“Herkes aracı sormuş. Fox TV için hızlı trenle gittiğim İstanbul’dan, bir arkadaşımla ve onun aracıyla dönüyorum. Mercedes 200E, 94 model, 75.000 km’de, hatasız, boyasız, tramersiz. Hızlı gidiyorsunuz o yüzden araç yok diyenlere soruyorum: Hızlı gitsek önümüzde araç olmaz mıydı?”

İlgili Haberler