Merkez Bankası neyi saklamaya çalışıyor?

Merkez Bankası neyi saklamaya çalışıyor?
İYİ Partili Erhan Usta, Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili tweetini 1.5 saat içersinde 3 kere silip tekrar attığını söyleyip, silinen tweetlere ait görselleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu başkanlığında dün toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 19’dan yüzde 18’e indirilmesine karar verdi.

MERKEZ BANKASI TWEETİNİ 3 KERE SİLDİ

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Merkez Bankası''nın faiz kararı ile ilgili tweetini 1.5 saat içersinde 3 kere silip tekrar attığını söyledi.

"Türkiye''nin en güzide kurumunu ne hala getirdiniz!" diyerek isyan eden Usta, ehli olmayan kişilerin göreve getirilmesi sonucu böyle durumların yaşandığını belirtti.

Paylaşımda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu''nu etiketleyen Usta, "Hesap ver Şahap Kavcıoğlu" dedi.

Erhan Usta''nın paylaşımı şu şekilde: 

Merkez Bankası bugün 1,5 saat içinde, aynı konuyla ilgili üç defa twit attı sildi, twit attı sildi. Ehil olmayanları iş başına getirirseniz olacağı budur. Türkiye’nin en güzide kurumunu ne hale getirdiniz! Hesap ver @sahapkavcioglu

İşte o paylaşım:

Erhan Usta''nın bahsettiği paylaşımlar ise şu şekilde:

İlgili Haberler