İYİ Partili Hüseyin Örs: "Yüzleşme zamanı geliyor"

İYİ Partili Hüseyin Örs: "Yüzleşme zamanı geliyor"
İYİ Partili Hüseyin Örs, yerel seçimlerin yaklaştığını, Trabzonlu'nun söz verip yapmayanları, mega vaatlerle kendisini oyalayanları bildiğini söyledi.

Yerel seçimlerin yüzleşme zamanı olduğunu belirten İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, "İYİ Parti olarak sevilen, liyakatli adaylarla Trabzon'un huzurunda olacağız. Bizim belediyelerimizde, e-referandum uygulamasına geçilecek. Halkın geleceğini ilgilendiren her konuda önceden halkın fikri alınacak. Bu sayede park alanları betonlaşmayacak, rant uğruna şehirlerimiz yağmalanmayacak, belediye kaynakları halkın önceliğine göre harcanacak" dedi.

İYİ Parti'nin halkın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğini belirten Örs, şöyle devam etti: "TBMM'de 40 milletvekili ile etkin ve yapıcı muhalefetimizi yapıyoruz. Fındıkta yaşanan mağduriyeti Meclis'e taşıyan biz olduk. Sonunda bizim dediğimize geldiler ama tabiri caizse iş işten geçti. Üreticinin büyük çoğunluğu mahsulünü yok fiyata sattıktan sonra TMO devreye giriyor. Millet, fındığını ağustosta topluyor, ekim sonunda fiyat açıklanıyor, kasımda alımlar başlıyor. Bu da çok büyük bir başarı imiş gibi algı yaratılıyor. Milyonları ilgilendiren emeklilikte yaşa takılanların sorununu da Meclis'e İYİ Parti getirdi. Ret oyu verdiler. Emeklilikte yaşa takılanlar 38 yaşında emekli olma peşinde değil. Kazanılmış haklarının gasp edilmesinden rahatsız. 25 yıl prim ödemiş bir çalışan, maaş alabilmesi için 15 yıl beklemesi gerekiyor."

 

İlgili Haberler