İYİ Partili Özdağ, Demirağ’a gerçekleşen saldırı ve sonrasını anlattı

İYİ Partili Özdağ, Demirağ’a gerçekleşen saldırı ve sonrasını anlattı
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, gazetemiz yazarlarından Yavuz Selim Demirağ'a yönelik gerçekleşen saldırı ve sonrası ile ilgili bilgi verirken, Demirağ'ın saldırı sonrası durumunun iyi olduğunu söyledi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, gazetemiz yazarlarından Yavuz Selim Demirağ’a gerçekleşen saldırı ve sonrası ile ilgili bilgi verdi. Özdağ, Demirağ’ın ilk andan itibaren durumunun iyi olduğunu belirterek, saldırının sitematik bir şekilde yapıldığını söyledi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Halk TV'de yayınlanan 'Türkiye Nereye' adlı programda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu saldırı sonrası hastanede daha gözü dikilirken başındaydım. Gata’nın acil servisindeydi. Gata’nın acil servisinde bir hemşire telefonu fenerini tutuyordu. Telefonu feneri ışığında gözü dikildi. Hastanenin ışığı yoktu.

Normalde ameliyat ışığı olması lazımdı. İlk andan itibaren durumu iyiydi. Türkiyem TV’de Murat Ağırel ile belediyeler konusunda program yapmışlar. O programdan sonra Murat bey kendisin evine bırakmış. Plakası değiştirlmiş bir doblodan inen 7 kişilik grup kendisine saldırmışlar. Ve ilk darbede başına gelen yere düşmüş. Fakat ses çıktığı için hem aile hem yolda geçen bir bekçi hem de karakola da yakın oluşu hayatını kurtarmış."

“BU SİSTEMATİK BİR SALDIRI”

"‘Sen meydanı boş mu zannettin’ diyorlarmış. Kendisini bırakıp İstanbul’a giden Murat beye de bir başka doblo gelip saldırmış. Fakat o bir manevra yapıp hızlanınca vaz geçmişler anlaşılan. Özetle bu sistamatik bir saldırı. Muhalefeti yıldırmaya yönelik bir saldırı. Ama Yavuz Selim Demirağ yıllardan bu yana çok sert bir mücadeleyi özellikle Ergenekon, Balyoz ve arkasında casusluk süreçlerinde en ön saflardaydı. Dönemin Genelkurmay Başkanlarından daha fazla eski Harbiyeli olarak TSK’yı korudu."

İlgili Haberler