İYİ Partili Ümit Bahtiyar: "İktidar, ülkeyi devraldığı noktadan daha kötü bir hale getirdi"

İYİ Partili Ümit Bahtiyar: "İktidar, ülkeyi devraldığı noktadan daha kötü bir hale getirdi"
Denizli'nin Buldan ilçe teşkilatında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılan İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı Ümit Bahtiyar, "İnsanlarımızın artık Türkiye’yi yönetenlere güveni kalmamış durumda" ifadelerini kullandı.

YENİÇAĞ/İSTANBUL

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul ve İYİ Parti Buldan İlçe Teşkilatının katılımıyla Buldan İYİ Parti İlçe Başkanlığında gerçekleşen aday tanıtım toplantısına katılan İYİ Parti ve CHP’nin ortak Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Vatandaşlarımız değişim istiyor, değişimin ihtiyacı da 16 yıl önce ülkeyi devraldığı konumdan 16 yıl sonra daha kötü durumda bırakan iktidara dur demenin mihenk taşlarından birisidir” ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞIN TÜRKİYE'Yİ YÖNETENLERE GÜVENİ KALMADI"

İYİ Parti ve CHP’nin ortak Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Ülkemiz son zamanlarda çok sıkıntılı günlerden geçmekte, insanlarımızın artık Türkiye’yi yönetenlere güveni kalmamış durumda. Adaletine, kurumlarına güvenin olmadığı bir Türkiye’de insanlarımız ekonomisine de güveni yok, insanlarımız her gün daha da fakirleşmekte. 16 yıl önce bir krizle gelen bu iktidar, ülkeyi devraldığı noktadan daha kötü bir hale getirmiştir. Bu krizin ne kadar devam edeceğinin hesabı yapılamıyor. Bunun için de önümüzde bir seçim var, 31 Mart seçimleri bu kötü gidişe dur demenin mihenk taşlarından, kapılarından bir tanesidir. Vatandaşlarımızla konuştuğumuzda şunu net bir şekilde görüyoruz ki, insanlarımız bu kötü gidişe dur diyecekler” dedi.

dsc_0068_1.jpg

"İYİ PARTİ- CHP İŞ BİRLİĞİ, 31 MART’TA ZAFERLE TAÇLANACAK"

Vatandaşlar ile saha çalışmalarında konuşmalarının değişim istekleri anlamında gerçekleştiğinin ve bunun 31 Mart yerel seçimleri ile başlayacağını belirten Bahtiyar, “Bu kapsamda sizlerinde bildiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti arasında bir iş birliği kuruldu. İş birliğinin protokolü de bugün imzalandı, bu iş birliğinin sonuçlarını 31 Mart’ta alabilmek için her 2 parti de çalışmalara başlayacak. Ben iş birliğinin kurulduğu Büyükşehirlerde, İl Belediyeleri ve ilçe belediyelerinde seçimi kazanacağına yürekten inanıyorum, bu konuda vatandaşlarımızla konuştuğumuzda inancımız daha da artmakta” ifadelerini kullandı.

"İYİ BELEDİYECİLİK ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILA DAMGA VURACAK"

İYİ Parti’nin belediyecilik anlayışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bahtiyar, Denizli’yi önümüzdeki 5 yıl boyunca nasıl bir yönetim anlayışının yöneteceğini anlattı. “Ortak akılla hareket edeceğiz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Birlikte kararlar alarak eylemlere dönüştürerek güzel işler yapacağız” diyen Bahtiyar, Denizli’nin katma değerini arttıracak projelerinin hazır olduğunu belirtti. Bahtiyar, “önümüzdeki 5 yıla tarım, turizm ve sanayi yatırımları ve projeleriyle damga vuracağız” dedi.

dsc_0037_1.jpg

"BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLACAĞIZ"

Aday tanıtım toplantısının ardından İYİ Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Temel Başbuğ ve İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul ile birlikte CHP Buldan İlçe Örgütü’ne ziyarette bulunan Bahtiyar’ı CHP Buldan İlçe Başkanı Mustafa Akın Başbuğ ve partililer karşıladı. CHP Buldan Belediye Başkan Adayı Hikmet Şenözen’in Mahalle ziyaretlerinde olması nedeniyle katılamadığı toplantıda, İYİ Parti-CHP iş birliğinin 31 Mart’tan zaferle çıkacağı vurgusu yapıldı. 31 Mart seçimlerinin öneminin bekâ sorunu olduğunun konuşulduğu toplantıda iş birliğinin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar seçime katılacak her iki adaya başarı dileklerini iletti.