İYİ Partili vekil o olayı hatırlattı: “Bu trajedilerin sayısı çok fazla”

İYİ Partili vekil o olayı hatırlattı:  “Bu trajedilerin sayısı çok fazla”
İYİ Partili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından işten atılan bir işçinin çocuklarını ölüme terk ettiğini paylaşarak, bozulan ülke ekonomisinin vatandaşları büyük ölçüde etkilediğini söyledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Türkkan, işten atıldığı için üç kızını metro raylarına bırakan çaresiz babayı örnek gösterdi, “Ülke ekonomisi kötü gitmiyor diyenler, ekonominin vatandaşa etkileri konusunda bilgilendirilmiyor. Bu trajedilerin sayısı çok fazla” mesajını paylaştı.

dfvghr.jpg

Bir inşaatta çalışırken işten çıkarıldığını ve parasını alamadığı için üç çocuğunu Bayrampaşa metro istasyonunun raylarına bırakarak sesini duyurmaya çalıştığını söyleyen babaya 235 lira idari para cezası kesilmişti. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Türkkan, “Bugün oldu bu. Bir baba, üç küçük kızını metro raylarına bıraktı. İşten atıldım dedi. Çocuklar devlet korumasına alındı. Ülkenin ekonomisi kötü gitmiyor diyenler, ülke ekonomisinin vatandaşa etkileri konusunda yeterince bilgilendirilmiyor. Bu trajedilerin sayısı çok fazla.” ifadelerini kullandı. Tren raylarına bırakılan üç kız kardeş, olayın ardından, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edilmişti.