İYİ Partili Yılmaz: "Başlarına gelecek olanın farkındalar”

İYİ Partili Yılmaz: "Başlarına gelecek olanın farkındalar”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, Egemen Bağış hakkındaki büyükelçi atanacağı iddialarına ilişkin, “Bu tavır pedalı çevirmeyi bırakırsan düşersin gerçeği” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, daha önce gündeme getirdiği Egemen Bağış’ın büyükelçi atanacağı iddialarına ilişkin, “Eğer "hakara makara" tipi utanmazlık Büyükelçi tayininde kriter olmuşsa bu değerli(!) arkadaşı neden Londra, Washington, Paris, Moskova’ya, tayin etmiyorsunuz? Madem hariciye geleneğimizi, onurumuzu tümüyle ayaklar altına almaya karar verdiniz yapmışken şahikasına çıksaydınız” ifadelerini kullandı.

Çıray’ın bu açıklamalarına destek veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, “Yolsuzluk “surunda” bir gedik açıldığında başlarına gelecek olanın farkındalar” değerlendirmesinde bulundu.

Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bu tavır pedalı çevirmeyi bırakırsan düşersin gerçeği. Fabrika ayarlarına istenilse de dönülemeyeceği gün gibi aşikar. Yolsuzluk “surunda” bir gedik açıldığında başlarına gelecek olanın farkındalar. Sadakat halkası bir yerden kopuncaya kadar dayanışmaya devam tek çareleri” dedi.

İlgili Haberler