İYİ Partili Yirmibeşoğlu'na saldırı

İYİ Partili Yirmibeşoğlu'na saldırı
Yeniçağ Gazetesi Karabük İl Temsilcisi ve aynı zamanda İYİ Parti Karabük Merkez İlçe Yöneticisi ve Parti Sözcüsü Tolga Yirmibeşoğlu'nun gece saatlerine evine gittiği sırada aracının durdurulduğu ve başına silah dayandığı öğrenildi.

İYİ Partili Yirmibeşoğlu'na saldırı

YENİÇAĞ Gazetesi Karabük İl Temsilcisi ve aynı zamanda İYİ Parti Karabük Merkez İlçe Yöneticisi ve Parti Sözcüsü Tolga Yirmibeşoğlu gece saatlerinde arabasıyla evine giderken silahlı saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre aracıyla seyahat halinde arkasından takip eden kimliği belirsiz bir kişi selektör yaparak aracı durdu. Böyle bir olayın başına gelebileceğini düşünmediği için aracını durduran Tolga Yirmibeşoğlu aracının içinde başına silah dayanılması suretiyle tehdit edildi.
Hızla olay yerinden uzaklaşan kişinin kimliği belirlenemedi.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Mobese kamera kayıtlarından aracın beyaz renkli yeni model Renault Clio olduğu tespit edilirken, aracın plakası tespit edilemedi. Savcılık araç plakası tespit edilemediğinden dolayı soruşturmayla ilgili takipsizlik kararı verdi. Soruşturmanın salahiyeti açısından olay ilk başta gizli tutuldu ancak savcılığın takipsizlik kararı sonrasında olay kamuoyuna açıklandı. Kimseyle husumeti olmadığını belirten Tolga Yirmibeşoğlu, olay sırasında trafikte kimseyle tartışmadığını ve saldırıyı gerçekleştiren kişiyi tanımadığını belirtti.